Antisos Adlı Kullanıcıdan Alıntı:o hava alanının izleyen gözlerini çıkartırım nazar deydircekler
hehe öle aplasıı.....
Garip Sohbetler
|
01-15-2007, Saat: 12:43 AM <
Antisos Adlı Kullanıcıdan Alıntı:o hava alanının izleyen gözlerini çıkartırım nazar deydircekler hehe öle aplasıı.....
01-15-2007, Saat: 10:30 AM <
Antisos Adlı Kullanıcıdan Alıntı:ablama orda iyi bak haamerak etme kardeşim gayet iyi baktım... hem ne oluo nan ağa gibi kalkmış bana iyi bak dion paçanı alırım aşağa haa miley17: blue Adlı Kullanıcıdan Alıntı:ooo bizim sehrimisdesin..hosgelmi?sin.allam aferin sultana seni istanbullardan getirtmi?.yaf ger?i f?st?k gibim sultan?m.allah sizi hi? ay?rmas?n.hep mutlu olun emiii amin.. blue ama o benim sultanım senin değillll miley17:
01-15-2007, Saat: 10:31 AM <
EYVALLAH Adlı Kullanıcıdan Alıntı:yaa sulo adanaya geldi ve ben yokum jnm suloyu göremedim ağlayajam walla sen beni bu kadar severmiydin yaaa mrk etme foto koycaz yarın o zaman görürsün bizi
01-15-2007, Saat: 10:33 AM <
hoşgeldin lan ganga .))
muradina erdin . gözün aydin . ))
01-15-2007, Saat: 10:34 AM <
>As!_M€L€q<' Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Offfffffffffffff Aşkim Gitti Ama Yaaa ...................... Ben sana tşk ederim bitanem bana huzur, güven ve kusursuz bi sevgi verdiğin için... Herşey çok güzeldi unutulmayacak 3 gün... Nicelerine inşaallah.. Seni Cok Seviyorum bebeim
kerem ile aslı leyla ile mecnun misali ne güzel bir aşk.......
01-15-2007, Saat: 11:30 AM <
rica ederim sultancım....
çok güzeldi gerçekten sizi böyle görmek...... enişte bu deli kız sen gidince hava alanından ayrılmak bilmedi........
01-15-2007, Saat: 11:30 AM <
CariSmaBoY Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Ben sana tşk ederim bitanem bana huzur, güven ve kusursuz bi sevgi verdiğin için...HERŞEYİM BENDE SENİ ÇOOOOOOOK SEFİORUMM....KALBİMSİNNN.... NİCELERİNE |
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|