Alıntı:€rCan aßicim Seni Can-ı yürekten teßrik €diorum aßi ahhaha
bunlar birlik olmuş. bizim aileyle iş birliği yapıyorlar
Gündüzcüler Bölümü
|
Alıntı:€rCan aßicim Seni Can-ı yürekten teßrik €diorum aßi ahhaha bunlar birlik olmuş. bizim aileyle iş birliği yapıyorlar HIÇKIRIK Adlı Kullanıcıdan Alıntı:yok abi ya benim sadece annem babammı hergün kavga etmenizin sebebi ne ki niye tartışıyorsunuz hergün PCKoPaT Adlı Kullanıcıdan Alıntı:€rCan aßicim Seni Can-ı yürekten teßrik €diorum aßi ahhaha reca ederim pcko görevimiz yani görevde neise
pfff tam ne$em yerinde, ßiri geLyo ßi$eLer dio :S kaçıo tüm keyfim :S
Âh be.
08-24-2007, Saat: 11:16 AM <
tik, tikk destur varmi:
Muhabbetiniz bol olsun arkadaslar..
ne olucak ya iş yaptık tan sonra dinleniyim diye uzanıyorum yere doğru
başlıyor yine konuşmaya bıdı bıdı kafamı şişiriyor ya bir de hiç bir yere gitmeme izin vermiyor PCKoPaT Adlı Kullanıcıdan Alıntı:pfff tam ne$em yerinde, ßiri geLyo ßi$eLer dio :S kaçıo tüm keyfim :S kim ne dediki neşen kaçtı şimdi yaw hayırdır :??:??
ßurdan deiL aßi yhaw mSnde ahhaha neiSe takmaın
Âh be.
K€$K!NßI¢@K Adlı Kullanıcıdan Alıntı:tik, tikk destur varmi: sağol sende katıl istersen HIÇKIRIK Adlı Kullanıcıdan Alıntı:ne olucak ya iş yaptık tan sonra dinleniyim diye uzanıyorum yere doğru bir yere izin vermeme konusunda bişi diyemem ama bir dahaki sefere iş yaptıktan sonra anne yapacağım birşey varmı yoksa uzanacağım biraz de birde diyorum ya kız biraz zordur ama biraz daha alttan al bakalım neler olacak |
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|
Konu ile Alakalı Benzer Konular | |||||
Konular | Yazar | Yorumlar | Okunma | Son Yorum | |
Gececiler Bölümü | Leader | 4,225 | 96,404 |
05-07-2021, Saat: 11:56 PM Son Yorum: badelie |