sıradan.......
Garip Sohbetler
|
01-18-2007, Saat: 06:09 PM <
saol ArkadaŞim Senİnde YÜreÄžİnde Sevgİ HİÇ Eksİk Olmasin....
miley6: canım sıkılıor yaff..ne yabsamda can sıkıntım gitse..fikri olan war mı?kitap okumak tw islemek we net dışındaewdende cıkamammiley21: yha ne yabcam benn.iyice dibe wurdum hamiley11: yalnısım yhaa ağıcam walla...
01-18-2007, Saat: 11:57 PM <
bişi yapma kenidin dinle.
kendinle konuş.. amaçlarını sına.. biraz sıkıntın gider. teknoloji okadar sıknıtı gidermez. Biz varız diyecem SANAL bir ortamda ne kadar VAROLABİLİRİZ. tartışmaya açık bir konu.. assimetrik sayısal abone hattı '' adsl '' denilen bir sanal platforumda Biz varız demek Ahmakçadır.. Aklıma metriks geldi .. Slm neo neo --- Sen kimsin?? metrix --- ben metrik, neo sen dünyayı kurtaracaksın... ) güzel arkadaşım.. Biz dünyayı kurtaran kişiler değiliz Can sıkıntısı normaldir. olmaması A normaldir.. Sana tavsiyem.. Kendinle konuş kendine zaman ayır.. iyi geceler
saol kıss:dgüldürdün beni allah senide güldürsün emiii?hayatındaki tüm masallar mutlu sonla bitsin insallahhh
01-19-2007, Saat: 12:27 AM <
blue ))
sende beni güldürdün ama birazda lafın ağır geldi ordan bakınca kızamı benziyorum) ben HAKİKİ ERKEK yav hemde 22 senelik erkek adım emin 1985 Mardin doğumluyum .. Kız falan değilim Hatta ağır delikanlı sayılırım ..
allam yha.cok pardonnnnn...aaa..nasıl affetircem kendimi..kusura bakma jnm yhaaa..özürrr cok afedersin utancımdan ölcem şinmdikk..öfff.yha bende ..afedersin jnm..ösür ösürr
01-19-2007, Saat: 12:39 AM <
sorun değil özür dilemene gerek yok
sıkıntın gitsin yeter... Sanal ortam işte kimin ne olduğu belli değil.. ))))) |
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|
Konuyu Okuyanlar: 345 Ziyaretçi