kardeşim benden bir yaş küçük 16 yaşında ve kız
bende aileni ilk çocuğum
bende aileni ilk çocuğum
Gündüzcüler Bölümü
|
kardeşim benden bir yaş küçük 16 yaşında ve kız
bende aileni ilk çocuğum
08-24-2007, Saat: 11:39 AM <
HIÇKIRIK Adlı Kullanıcıdan Alıntı:peki kardeşime niye hiç birşey demiyorlar çünkü Hmmm kardesinle sana esit davranilmiyorsa tabiki bu hos degil.. O zaman kardesin gibi yap birde oyle dene fakat laf soyleyerek karsi gelerek birseylerin olusmasida insanin icine ne kadar siner bilmiyorum.. Insaallah hersey yoluna girer uzme canini..Benimd eoldu tabiki ailemle tartismalarim ama ilerleyen zaman hakli olduklarini gosterdi..tabiki herkesin ki farkli boyutlardadir...
bak şimdi büyük olan daima suçludur sen bunu bilmiyormusun
onun için aranızda kıskançlık durumu yoktur umarım kardeşinle sen yinede benim dediklerimi biraz olsun dikkate al birşeyler muhakkak değişecektir ben bundan eminim sende emin ol Qetesh Adlı Kullanıcıdan Alıntı:uzatmada gitmede:S... o zaman konu açta konuşalım değilmi ama sıkıldım aileler hakkında konuşmaktan canat Adlı Kullanıcıdan Alıntı:bak şimdi büyük olan daima suçludur sen bunu bilmiyormusun biliyorum abi yok canım ne kıskançlığı ama o beni kıskanır tamam senin dediklerini göze alırım merak atme
iyidir pcko bugün izindeyim de biraz takılayım dedim nevar kimler var .. bakınıyorum .. sen neler yapıyorsun ?
|
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|
Konu ile Alakalı Benzer Konular | |||||
Konular | Yazar | Yorumlar | Okunma | Son Yorum | |
Gececiler Bölümü | Leader | 4,225 | 96,374 |
05-07-2021, Saat: 11:56 PM Son Yorum: badelie |