İyim saÄžoL sen NaSıLSın ßaKaLım ? aaa Ne TeSaDüF ßeNiim GözüM seNii KesMeDii NeRDen ÇıKTın Sen
Canı Sıkılanlar
|
speedy_girl Adlı Kullanıcıdan Alıntı:İyim saÄžoL sen NaSıLSın ßaKaLım ? aaa Ne TeSaDüF ßeNiim GözüM seNii KesMeDii NeRDen ÇıKTın Sen demek gözün beni kesmedi o zaman kestirelim ben her yerdeyim heran her yerden çıkabilirim alış buna bence
05-28-2008, Saat: 10:25 AM <
Yenemuko Adlı Kullanıcıdan Alıntı:demek gözün beni kesmedi o zaman kestirelim O seNin SoRuNun KeSTiriYor muSun ne YaPıCaKsan DiKKaT TeHLiKe Her YeRDee speedy_girl Adlı Kullanıcıdan Alıntı:O seNin SoRuNun KeSTiriYor muSun ne YaPıCaKsan dikkatle izle o zaman yaptıklarım yapacaklarımın göstergesidir aynen tehlike heran sizede ulaşabilir
05-28-2008, Saat: 10:34 AM <
Yenemuko Adlı Kullanıcıdan Alıntı:dikkatle izle o zaman yaptıklarım yapacaklarımın göstergesidir O GöSTerMeLiKLerii GeÇ KaLKaNLaR DevReDe
05-28-2008, Saat: 10:37 AM <
seLam
kaLkanLarı İndirmeye qeLdim .dd :yikildim:
05-28-2008, Saat: 10:39 AM <
The jøkÃ©Я™ Adlı Kullanıcıdan Alıntı:seLam SeLam JoKér NaSıLsınn İnDiRiLMez KaLKan DevReDe ßi Tu$a ßaKar :yikildim::yikildim:
05-28-2008, Saat: 10:42 AM <
t$k ederim speedy Sen nasıLSın
Gorada Diy0du cem yıLmaZ KalkanLarı İndirin diye :yikildim: ordan aklıma qeLdi ßirden d speedy_girl Adlı Kullanıcıdan Alıntı:O GöSTerMeLiKLerii GeÇ göstermlik deil onlar gerçek yakında vizyonda kalkanlar pek işlemio
05-28-2008, Saat: 10:45 AM <
The jøkÃ©Я™ Adlı Kullanıcıdan Alıntı:t$k ederim speedy Sen nasıLSın SüPeRim SaÄžoL JoKér :teytey::teytey::teytey: eVeT Tam ßir Cem YıLMaz HaStaSıYım :yikildim::yikildim: $ıp DeYeReK Dü$Tü aKLıNa ODa GüzeL :yikildim: |
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|
Konuyu Okuyanlar: 44 Ziyaretçi