speedy_girl Adlı Kullanıcıdan Alıntı:ßir SaYFa YeTMez :yikildim:
YoLLa az YazMaDııK :yikildim::yikildim:
tmm o zaman yolluorum sen bilare ÖM ile adresi yazarsın artık
Canı Sıkılanlar
|
speedy_girl Adlı Kullanıcıdan Alıntı:ßir SaYFa YeTMez :yikildim: tmm o zaman yolluorum sen bilare ÖM ile adresi yazarsın artık speedy_girl Adlı Kullanıcıdan Alıntı:vizYon [ GeNi$ TuT ] SeNin YaRaTıCı GüCüNü KuLLan o iş benim işim tasalanma sen yaratıcılık denince ilk akla gelen benim
05-28-2008, Saat: 12:10 PM <
Yenemuko Adlı Kullanıcıdan Alıntı:tmm o zaman yolluorum sen bilare ÖM ile adresi yazarsın artık YanLı$ yeRe GiTmez İn$ .
05-28-2008, Saat: 12:12 PM <
Yenemuko Adlı Kullanıcıdan Alıntı:o iş benim işim tasalanma sen yaratıcılık denince ilk akla gelen benim YaRaTıCıLıK + $aMiL :yikildim::yikildim: = ßa$aRıSızLıK speedy_girl Adlı Kullanıcıdan Alıntı:YaRaTıCıLıK + $aMiL :yikildim::yikildim: = ßa$aRıSızLıK başarızlıkmı o bişey benim kitabımda yazmam yalnış teşhis Umbalanced Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Yenemuko joker in kedisini gördün mü yok görmedim bakıımmı
05-28-2008, Saat: 12:18 PM <
[quote=Yenemuko]başarızlıkmı o bişey benim kitabımda yazmam yalnış teşhis
Te$HiS SaÄžLam KaYNaKLarDan haZır oLSun YeR Aç speedy_girl Adlı Kullanıcıdan Alıntı:[quote=Yenemuko]başarızlıkmı o bişey benim kitabımda yazmam yalnış teşhis o sağlam kaynakları bana yönlerirmisin yer açmaya gerenk başarızlık lugatımda yok |
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|