:: Duygusuz.com - Dostluk ve Arkadaşlık Sitesi
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Canı Sıkılanlar
Yenemuko
speedy_girl Adlı Kullanıcıdan Alıntı:ßir SaYFa YeTMez Big Grin:yikildim:
YoLLa az YazMaDııK :yikildim::yikildim: Big Grin

tmm o zaman yolluorum sen bilare ÖM ile adresi yazarsın artık Big Grin
Ara
Yenemuko
speedy_girl Adlı Kullanıcıdan Alıntı:vizYon [ GeNi$ TuT ] SeNin YaRaTıCı GüCüNü KuLLan Big GrinBig Grin

o iş benim işim tasalanma sen yaratıcılık denince ilk akla gelen benim Big Grin
Ara
speedy_girl
Yenemuko Adlı Kullanıcıdan Alıntı:tmm o zaman yolluorum sen bilare ÖM ile adresi yazarsın artık Big Grin

Big GrinBig Grin YanLı$ yeRe GiTmez İn$ . Big GrinBig Grin
Ara
Yenemuko
yalnış adres vermesen öle bir durum olacağını sanmam Big Grin
Ara
speedy_girl
Yenemuko Adlı Kullanıcıdan Alıntı:o iş benim işim tasalanma sen yaratıcılık denince ilk akla gelen benim Big Grin

YaRaTıCıLıK + $aMiL Big Grin:yikildim::yikildim: = ßa$aRıSızLıK Big GrinBig Grin
Ara
Shrewish
Yenemuko joker in kedisini gördün mü Big GrinBig Grin
komik resimlerde Big GrinBig Grin
Ara
Yenemuko
speedy_girl Adlı Kullanıcıdan Alıntı:YaRaTıCıLıK + $aMiL Big Grin:yikildim::yikildim: = ßa$aRıSızLıK Big GrinBig Grin

başarızlıkmı o bişey benim kitabımda yazmam yalnış teşhis Big Grin

Umbalanced Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Yenemuko joker in kedisini gördün mü Big GrinBig Grin
komik resimlerde Big GrinBig Grin

yok görmedim bakıımmı Big Grin
Ara
speedy_girl
[quote=Yenemuko]başarızlıkmı o bişey benim kitabımda yazmam yalnış teşhis Big Grin

Te$HiS SaÄžLam KaYNaKLarDan icon10.gificon10.gificon10.gif haZır oLSun YeR Aç icon10.gif
Ara
Yenemuko
speedy_girl Adlı Kullanıcıdan Alıntı:[quote=Yenemuko]başarızlıkmı o bişey benim kitabımda yazmam yalnış teşhis Big Grin

Te$HiS SaÄžLam KaYNaKLarDan icon10.gificon10.gificon10.gif haZır oLSun YeR Aç icon10.gif

o sağlam kaynakları bana yönlerirmisin Big Grin Big Grin yer açmaya gerenk başarızlık lugatımda yok Big Grin
Ara
Shrewish
speedy_girl Adlı Kullanıcıdan Alıntı:YaRaTıCıLıK + $aMiL Big Grin:yikildim::yikildim: = ßa$aRıSızLıK Big GrinBig Grin
Şöyle bi şey mi Big GrinBig Grin

komikparmak1ve5.jpg
Ara

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: 60 Ziyaretçi
  Tarih: 12-03-2024, 10:17 PM