aa kim yavas hizmet veriyoo o kadar sey yaptımm
sevgilisizler buraya
|
02-16-2007, Saat: 11:28 AM <
EyLuLce Adlı Kullanıcıdan Alıntı:valla ben misafirlerimize un kurabiye islak kek tuzlu pasta pogaca börek yani ne işsterlerse var zu ha ha jnm sikayet var ne oluyor lütfen hizmeti kusursuz verelim ama simdi normal abicim gecikmesi internetten bu kadar oluyor yanii eylülceme laf yok
02-16-2007, Saat: 11:32 AM <
eylül aldıkmı basımıza belayı simdi kurulur buraya bide forumu yönetmeye kalkar bir care bulalım yada görev verelim arkadasa böle olmaz yanii
hep senin yüüznden oldu mustii nerden çıkardın simdiii zu ha haaaa
kovsak bile bacadan geleir yaaaa valla yemek işleri benden oda dagıtsın yani garsonlukk uyar mııı ya bulasıkcı zu ha haaa TAT_LI CA_DI Adlı Kullanıcıdan Alıntı:ohh benden habersız toplanın burdaaaa saolun yaaaaa olurmu musti davet etti ya
02-16-2007, Saat: 11:37 AM <
kıtım bırass anlamam uzun suruyoooooo ama yuzsuzde deılım ıstenmedgım yere gelmem ben taaammmıı
EyLuLce Adlı Kullanıcıdan Alıntı:hep senin yüüznden oldu mustii nerden çıkardın simdiii zu ha haaaa bacadan kapıdan heryerden gelirim aslında ben bole iyiydim ya siz benim yerime bulaşıkcıda olun garsonda olun |
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|
Konu ile Alakalı Benzer Konular | |||||
Konular | Yazar | Yorumlar | Okunma | Son Yorum | |
Sizi en ?ok ne korkutur?Korkular?n?z? buraya yaz?n.. | speedy_girl | 28 | 1,881 |
04-02-2022, Saat: 04:53 AM Son Yorum: wildfang |
|
Arkadaslar Hepinizi Cok Seviyorum Ama Buraya Kadarmis Elvedaa... | BiRiciGim | 50 | 2,309 |
12-22-2007, Saat: 06:03 PM Son Yorum: BiRiciGim |
|
AŞKIN ı itraf etmek isteyenler buraya buyrun :D:D | SssHave_sdo | 5 | 761 |
09-03-2007, Saat: 03:55 PM Son Yorum: Melek06 |
Konuyu Okuyanlar: 3 Ziyaretçi