Gulguzeliii Adlı Kullanıcıdan Alıntı:allah hıc ayırmasın canım hep byl mutlu huzurlu olun bebegım.....
CANIM BNM AMİNN....
ALLHIM SİZİDE HİÇ AYRMASIN..
ömrüm ve ben, taze çıktı :)
|
03-20-2007, Saat: 07:13 PM <
Gulguzeliii Adlı Kullanıcıdan Alıntı:allah hıc ayırmasın canım hep byl mutlu huzurlu olun bebegım..... CANIM BNM AMİNN.... ALLHIM SİZİDE HİÇ AYRMASIN..
03-20-2007, Saat: 07:21 PM <
*TATLI BELA* Adlı Kullanıcıdan Alıntı:oy kuzuma bak ya şairim benim....... SAOL CANIM BNM BEÄžENMENE SEFİNDİM AŞK İŞTE
03-20-2007, Saat: 07:52 PM <
ÇiLeK Adlı Kullanıcıdan Alıntı:AMİN CANIM BNM İNŞ HEP MUTLU OLCAS....ALLHIMIN İZNİ İLE SENDE HEP MUTLU OL İNŞŞ
03-20-2007, Saat: 08:01 PM <
03-21-2007, Saat: 10:54 AM <
>As!_M€L€q<' Adlı Kullanıcıdan Alıntı:hıh enüşdesinde ondan efet aşkım halam anneme çok eii demiş beyefendi biri demiş senii sevdiğini beğendiğini sölemiş annem sefindirikti.. halam benim yaa inş herşey daha güzel olur aşkım yaaa, üf acaip heyecanlandım şimdik bak
03-21-2007, Saat: 11:00 AM <
SempatikKız Adlı Kullanıcıdan Alıntı:çalarım bn hıh gıjıq shey seni (Hııh)sultanım isin ferdi bqere hıh inan gözlerim doldu yaa, ne güzel açıklamışsın,, ok resimleri de çal aşkımında pitanesi ol kısmıcam sana zaten kısmıodum espirisine takılıodum ya nese sana söleyecek hiç birşey bulamıyorum yaaa, çok tşk ederim çok iyisin, güzel dileklerin için çok ama çok tşkler, süpersin kıs ne diyim Umarım allahım sana düşünemeyeceğin kadar aşkı taddırır, inş mutlu olursun....
03-21-2007, Saat: 11:02 AM <
romantiq_exelance Adlı Kullanıcıdan Alıntı:yüce rabbim ömür boyu sizleri mutlu etsin canım kardeşlerim.harikasınız...hep mutlu olmanız dileği ile... saolasın kardeşim, allah sizide mutlu etsin, ama hadi artık sizleride görelim
03-21-2007, Saat: 11:03 AM <
cadım_ Adlı Kullanıcıdan Alıntı:cok tsk ederım ben tşk ederim ne demek, malum kişi buralardaysa beraber gelelim ya
03-21-2007, Saat: 11:04 AM <
joyfull Adlı Kullanıcıdan Alıntı:çok guzel yaaa walla söyle bir iç çektimm allah ayırmasınn o ask dolu kalplerinizi... öncelikle hoş geldin ve dileklerin içinde çok tşkler, umarım sizlerde en güzel şekilde tadarsınız bu duyguyu...
03-21-2007, Saat: 11:05 AM <
crazy-girl50 Adlı Kullanıcıdan Alıntı:ben size bişhi sorcam bu başta çalan sarkının ismi ne ve kim söylüyo nolurr biri bana sölesin....ağlarım bak sonna cevab veren çok olmuş ama bende yazcam banane murat kurşun - iyiki varsın |
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|
Konu ile Alakalı Benzer Konular | |||||
Konular | Yazar | Yorumlar | Okunma | Son Yorum | |
fırından taze çıktı bunlar | deryalım | 70 | 3,554 |
07-22-2007, Saat: 05:39 AM Son Yorum: CReATuRE |