kanka seni buraya bekçi koyduk sen laklaktasınnn bee ohhh vallaa biz çalışalımmm senn çene yapp.....
gecelerinefendisi ve canat işbirliğiyle......
|
gecelerin efendisi Adlı Kullanıcıdan Alıntı:kanka seni buraya bekçi koyduk sen laklaktasınnn bee ohhh vallaa biz çalışalımmm senn çene yapp..... yok be saat 8,30 dan 18,00 kadar onun dışında tek laf etmedim inan :yikildim::yikildim: ben pek konuşmam zaten şaka bi yana bugün hiç bakamadım ya işlerim vardı burda biraz ilgilenemedim yalandan kim ölmüş ki :teytey:
yeni gelen arkadaşlar sizlerinde katılımı bizleri mutlu eder
[COLOR="Black"]yokmu başka geleeeeeeeeeeeeennnnnnnnnnnnnnnnn
hadi arkadaşlar fırsat bu fırsat bir dahaki sefere kim öle kim kala... [/COLOR] Qetesh Adlı Kullanıcıdan Alıntı:yokmu başka geleeeeeeeeeeeeennnnnnnnnnnnnnnnn geelll vatandaş gell ne olursan ol gene gel batan geminin malları bunlar domates domates :yikildim::yikildim:
07-31-2007, Saat: 05:38 PM <
ArkadaşLar sanırım werdiqim sözü yerine qetiremicem özür diLerim ßen qeLemicem...
Rüya Güzeli Adlı Kullanıcıdan Alıntı:ArkadaşLar sanırım werdiqim sözü yerine qetiremicem özür diLerim ßen qeLemicem... NE OLDU Kİ NEDEN KARAR DEÄžİŞTİRDİN BİRDEN BİRİSİNE KIZIPTA MI BU KARARI VERDİN
07-31-2007, Saat: 05:51 PM <
ßirisine deqiL çok kişiye kızdım ama ondan deqiL netim kapanıyo iptaL oLuyo yani
|
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|
Konu ile Alakalı Benzer Konular | |||||
Konular | Yazar | Yorumlar | Okunma | Son Yorum | |
Doğum Günün Kutlu Olsun CaNaT.. | acemhe | 9 | 1,449 |
09-18-2010, Saat: 11:54 PM Son Yorum: CaNaT |
|
canat x) | _AL0n3_ | 6 | 789 |
09-19-2009, Saat: 03:18 PM Son Yorum: nazarboncuqu |
|
ıyıkı dogdun canat | adda | 45 | 1,788 |