€zBeRimSin Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Sende ?ylesin Karde?im..
saol kardes?m
ya ben youtube ye dald?m
ronaldinhio nun goller?n? ?zl?yom
adam f?z?k kurallar?n? alt ust ed?yo resmen
Forumun en leri
|
blue_belial
12-08-2006, Saat: 06:46 PM <
€zBeRimSin Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Sende ?ylesin Karde?im.. saol kardes?m ya ben youtube ye dald?m ronaldinhio nun goller?n? ?zl?yom adam f?z?k kurallar?n? alt ust ed?yo resmen
En sevilen sayılan : Fırtına GönüL
En ciddi seviyeli :Yargıç Ençok mesaj gönderen :Tatlı cadı En güzel imzası olan :Rose En çok resim ekleyen :MegalOrman En hızlısı :Maynax_GirL En aktifi : CarismaBoY En tatlısı :Bilmem kim Bide en delisi :Saqo rose Adlı Kullanıcıdan Alıntı:TE?EKK?RLER ....EN G?ZEL ?MZAYA ?MZA ATTIM DESENE .. Yoo Atmad?m Online Olan Herkesin ?mzas?na Bakt?m En ?ok Senin ?mzan Ho?uma Gitti .. VayLaaaa
Firari Fırtına
12-08-2006, Saat: 07:23 PM <
Teşekkürler ama o kadarda sevenim yok haa bilesin ... Ama sayan dersen kaç kişi beni saydı bilmiyorum
Sevg ... €zBeRimSin Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Yoo Atmad?m Online Olan Herkesin ?mzas?na Bakt?m En ?ok Senin ?mzan Ho?uma Gitti ..TE?EKK?RLER BE?EN?NE.... F?rT?na G?N?L Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Te?ekk?rler ama o kadarda sevenim yok haa bilesin ... Ama sayan dersen ka? ki?i beni sayd? bilmiyorum Nas?L Sevenin Yok..Forumda ?lk G?ze Batan Birisin.. Ve Bu da Sana Sevecenlik G?steriyor.. Ooooo Ka? Ki?i Say?yor Senide Senin Haberin Yok..
12-08-2006, Saat: 07:27 PM <
€zBeRimSin Adlı Kullanıcıdan Alıntı:En Fenerbah?elisi EN iyisi:Bluel belial saol hehehhee forumun en anlaml? nicke sahip ki?isi ezberimsinnnn F?rT?na G?N?L Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Te?ekk?rler ama o kadarda sevenim yok haa bilesin ... Ama sayan dersen ka? ki?i beni sayd? bilmiyorumSAYIYORLAR SEN? DE FIRTINA ..TAB?K? YER?N VE SEVG?N VAR BURDAK? Y?REKLERDE... |
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|
Konu ile Alakalı Benzer Konular | |||||
Konular | Yazar | Yorumlar | Okunma | Son Yorum | |
?nl?leri yak??t?ral?m evlendirelim | Rüya Güzeli | 1 | 640 |
04-06-2022, Saat: 12:44 PM Son Yorum: wildfang |
|
Üstteki Sen bu Forumun ?? | _AL0n3_ | 182 | 8,049 |
02-25-2014, Saat: 10:27 AM Son Yorum: Xesar |
|
Forumun olmazsa olmazları | dj_FoRzA | 239 | 8,129 |
03-13-2012, Saat: 06:32 AM Son Yorum: Av.bey |