Yüregim sensizligin cikmazlarinda ..ÖZLENDIN
Buğulu Cama Ne Yazmak İstersiniz :)
|
sesimi duymayan tüm duygusuzlar içinnn
herkese iyi bayramlar geçirmesini dilerimmmmm yazarım yazardım yazdım...
blue_belial
10-12-2007, Saat: 10:45 AM <
Sevgili bugulu cam! saclarım ve sakallarım uzadı artık
kahretsın! bugun yıne superım Hayırlı bayramlar herkese genclık. bugun evde durulmaz Rastgele... AsLı Adlı Kullanıcıdan Alıntı:seni çok özledim,gecelerin efendisi.. janımjımmm bir mukabele derdimmmm bende çok özledimm senii hepiniz gittinizz bende gitiim ne yapayımmm.. hiç göremiyorum ne senii nede öbürr lerinii be aslıcımm yaa janımcımm iii bayrlamlar sana kucak dolusu sevgiler sana gelsinn aslıjımmm... GєCєLєRเN єFєN๔เSเ Adlı Kullanıcıdan Alıntı:janımjımmm bir mukabele derdimmmmcanım abim,sanada iyi bayramlar..sevgi senden geliyorsa kucak dolusu degil ,bi gr olsa yine yeter gönül hep sizinle(sennle) olmak ister ama gelgör ki artık böyle kesik kesik..(netim yok suanda) ama önemli olan gönüller bir olsun dimi ki öyle Seviyorum seni koca yürekli abim.. AsLı Adlı Kullanıcıdan Alıntı:canım abim,sanada iyi bayramlar..sevgi senden geliyorsa kucak dolusu degil ,bi gr olsa yine yeter gönül hep sizinle(sennle) olmak ister ama gelgör ki artık böyle kesik kesik..(netim yok suanda) ama önemli olan gönüller bir olsun dimi ki öyle cnım kardeşimm özür dilerim yaa bilmiyodum netinin olmadıgınıı çok üzüldümmm ama dedigin gibi gönüller bir olsunnn janım benim umarım en yakın samanda gene kavuşursun netinee yaa.... Melek06 Adlı Kullanıcıdan Alıntı:delüüüüüüüü yazarım valla alın sizee bi deli dahaaa hoşgeldinn delilerin delisi melekimmmmmm... iii bayrmalrrr janımjımmm.: |
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|
Konu ile Alakalı Benzer Konular | |||||
Konular | Yazar | Yorumlar | Okunma | Son Yorum | |
O bunu okuyor o an ne sölemek ıstersınız ..... | EndLess | 479 | 15,275 |
05-31-2021, Saat: 10:00 AM Son Yorum: Gü-lŞ«m-se |
|
ŞAUn KApı ÇALSa kiMiN GeLMEsiNi iSTErsiNİz?? | dj_FoRzA | 147 | 7,041 |
10-19-2015, Saat: 10:51 AM Son Yorum: acemhe |
|
buğulanmış bir cama ne yazardınız? | okeanos | 0 | 449 |
05-31-2010, Saat: 12:57 AM Son Yorum: okeanos |