birden bire hayatının tümü olduğun gecelerine gün gibi doğduğun gidersen birgün biri üzülür çok
adı lazım değil baş harfi ben
Dinlediğiniz şarkıdan bir cümle :)
|
birden bire hayatının tümü olduğun gecelerine gün gibi doğduğun gidersen birgün biri üzülür çok
ßen ßana kendim iCin LaZımım
hatıRam oLsun Sana $arkım Lapa Lapa kaR yaqSın, manZaRaLarımı ßeyaZLaRa ßoyayın.. ßen ßugün öLeßiLirim.. $u an öLeßiLirim.. herAn öLeßiLirim.. Âh be.
Ben bu saatten sonra
Hizaya gelsem ne olur Ben bu saatten sonra Sevdayı bulsam ne olur
sensiz bu son yolculuk dönüşüm olmayacak
içimde hatıralar resimler solmayacak kaderde sana ait bir tek iz kalmayacak ödünç aldım geleceğimi geçmişimden koparken artık yokum ben denedim defalarca senden arta kalanlarla artık yokum ben günahıyla sevabıyla herşeyinle sevmedim mi? beni bensiz bırakıpta ben hep sana gelmedim mi? eller vefa nedir bilmez kadir kıymet bilmedim mi? inkar etme yanarsın...
ıslak gozlerımle
daldım yıne resmıne seven masum kalbımle yandım yıne delıce bu kadar cıleyee bu kadar ezıyete layıkmyım sence bende sevdım delıce aglıyorum bulutcasına goz yaslarım yagmurcasına donmuyor gecelrım sevdıgım uykulara sevıyorum taparcasın arıyorum cocukcasına kaderım senın elınde dusmusum ocagına kır cıcegım sevdıcegım don bana.....
blue_belial
02-06-2008, Saat: 11:34 PM <
Yürüdüğüm yollar gibi sonsuzdur benim tasam
bekleyenim olsada, râzıyım kavuşmasam...
Günahınla sevabıyla herşeyinle sevmedim mi beni bensiz bıraktıpta ben sana gelmedim mi..
SuSma, 1$ey SöyLe ßiraZ oLsun yaRdım €t..
geLemioRum üSTeSinden ßen ßu a$kın tek ßa$ıma.. Susma, Sen Sustun ya yaLnıZLık CökTü üStüme.. AnLadım ßu 1Ruya AnLadım ßu Son weda.. Âh be.
|
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|
Konu ile Alakalı Benzer Konular | |||||
Konular | Yazar | Yorumlar | Okunma | Son Yorum | |
Şu An dınledıgıniz Şarkıyı Kime Armağan Ediyosun | lover | 3,383 | 60,436 |
04-09-2022, Saat: 02:39 PM Son Yorum: wildfang |
|
son kelımeyle cumle kur | adda | 2,012 | 34,275 |
08-07-2015, Saat: 10:06 AM Son Yorum: Beyaz |
|
bugün duyduğunuz en güzel cümle nedir? | acemhe | 48 | 3,313 |