Bencede Iyiki Doğdun Böle Saçma şeyleri Kafana Takma Hiç Kimse Senden Daha Değerli Değil Bence
Nice Senelere ................
Nice Senelere ................
Garip Sohbetler
|
02-01-2007, Saat: 10:30 PM <
Bencede Iyiki Doğdun Böle Saçma şeyleri Kafana Takma Hiç Kimse Senden Daha Değerli Değil Bence
Nice Senelere ................ happy yeliz Adlı Kullanıcıdan Alıntı:BENDE SENİ TANIMIYODUM NUR MEMNUN OLDUM BENDE YELİZ MEŞHUR MUTLU YELİZ memnun oLdum güzeLim...Cok neseLisin MasaLLah derdo Adlı Kullanıcıdan Alıntı:TİPİKK KIZZZ ÖRNEÄžİİ ne yazıkki ben öyleyim dierlerini bilmem ama insan sıkılıo ya tam arkdasların gelio dışarı çıkcam ev işinden dolayı çıkamıom olmazki aaa verruckt Adlı Kullanıcıdan Alıntı:memnun oldum cnmm: : Bende memnun oLdum canim ama adin ne hehe
02-01-2007, Saat: 10:32 PM <
YaGMuR YüRekL! Adlı Kullanıcıdan Alıntı:memnun oLdum güzeLim...Cok neseLisin MasaLLah EVET ÖLEYİMM : TEŞEKKÜRLER verruckt Adlı Kullanıcıdan Alıntı:ne yazıkki ben öyleyim dierlerini bilmem ama insan sıkılıo ya tam arkdasların gelio dışarı çıkcam ev işinden dolayı çıkamıom olmazki aaaERKEK GİBİSİ VARMI YAWWWWW ELİMİ KOLUMU SALLAYA SALLAYA EVDEN ÇIKIYORUMMM derdo Adlı Kullanıcıdan Alıntı:TİPİKK KIZZZ ÖRNEÄžİİ Yok canim ben ev isLerinden kacmam, hemen hemen bütün ev isLeri benim üzerimde, bazen zevkLi oLuyor ev isLer. HeLe misafirLer geLdiginde hic oturamam
02-01-2007, Saat: 10:34 PM <
Evet Azcik Daha Yaşin Ilerleyince Bu Sefer Ekmek Parasi Derdine Düşersin O Zaman Görürüm Seni Ve Gezişini????????????:
|
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|