canat Adlı Kullanıcıdan Alıntı:pes etmek yok yola devam slogan nasıl
SaNa GüveNiyorum HaDi ßaKaLım ßi yoLa ßa$ vuRDuK , DeNeCeCeÄžiz
Canı Sıkılanlar
|
06-14-2008, Saat: 11:01 AM <
canat Adlı Kullanıcıdan Alıntı:pes etmek yok yola devam slogan nasıl SaNa GüveNiyorum HaDi ßaKaLım ßi yoLa ßa$ vuRDuK , DeNeCeCeÄžiz kanvequl Adlı Kullanıcıdan Alıntı:sadece nefes almak değil elbette Hayatın kıyısındadır tüm insanlar İnce bir çizginin üzeridedir yaşam Bir ileri bir geri gidip gelinir Karışıktır dünya ve yaşam Bazen bir kelime yeter her şeyi anlatmaya Bazen de bin kelime nafile kanvequl Adlı Kullanıcıdan Alıntı:aydın da hayat güzel ve çok sıcak nazilli deyim sizlerin oralarda nasıl hayat hangi semtlerdesiniz Pendik teyim ben burada da hava 2 gündür çok sıcak bunaltıyor insanı biraz ama güzel yinede
06-14-2008, Saat: 11:03 AM <
ßazen SusMaK ayNa Tutar HaYaTıMıza , Kimi ZaMan ise ; KayßıMızDır !
speedy_girl Adlı Kullanıcıdan Alıntı:iSTanßuL 'Da Hava ßuNaLTıcı yok sen bunalım takılma sakın : sana yasak speedy_girl Adlı Kullanıcıdan Alıntı: ßazen SusMaK ayNa Tutar HaYaTıMıza , Kimi ZaMan ise ; KayßıMızDır ! Susmak dilimizin ucuna kadar gelip de geri gitmesidir tüm sözcüklerin. Sonrasında pişmanlık speedy_girl Adlı Kullanıcıdan Alıntı:ßana i$LeMiYor Sana işlemeyen ne yasak mı |
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|