lazmurat Adlı Kullanıcıdan Alıntı:kimiş oooo kim ariyoooooo:yikildim:
yahu sen değilmisin şitttttttttttt nerdesin diye bağıran bende şit yok burda dedim işte
Canı Sıkılanlar
|
lazmurat Adlı Kullanıcıdan Alıntı:kimiş oooo kim ariyoooooo:yikildim: yahu sen değilmisin şitttttttttttt nerdesin diye bağıran bende şit yok burda dedim işte HIÇKIRIK Adlı Kullanıcıdan Alıntı:kim nerde kim nerde bilmiyorum ama senin burda olduğun kesin bu arada yönetime seni canı sıkılanlar bölümüne mod yapsınlar diye teklifte bulunacam sende olmasan buraya kimse uğramayacak lazmurat Adlı Kullanıcıdan Alıntı:şitttttttttttttttt buna bi bkinnnnn iki baksak olmazmı adyge55 Adlı Kullanıcıdan Alıntı:iki baksak olmazmı bk samsuna gelince senle bi goruselimm kanim isindi bk :yikildim::yikildim: adyge55 Adlı Kullanıcıdan Alıntı:kim nerde bilmiyorum ama senin burda olduğun kesin tamam yap yanlız olunca insanın canı sıkılıyır zaten lazmurat Adlı Kullanıcıdan Alıntı:bk samsuna gelince senle bi goruselimm kanim isindi bk :yikildim::yikildim: samsuna gelince görüşemeyiz maalesef çünki ben amasyadayım ancak amasyaya gelirsen görüşürüz |
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|