blue_belial Adlı Kullanıcıdan Alıntı:aşure yi bı benım annem yaparbenimde annem yaparr haghhh
baskada bilmem ben )
sızın okuldakılere benzemez :p
bende onu diom okulda çıkanlar aşureye benzemio
Garip Sohbetler
|
blue_belial Adlı Kullanıcıdan Alıntı:aşure yi bı benım annem yaparbenimde annem yaparr haghhh bende onu diom okulda çıkanlar aşureye benzemio . . .GECE BiR BAŞKA GiYER SiYAHıNı, YıLDıZLAR DAHA SÖNÜK OLUR, YAKAMOZLAR BAŞKA ÇiZER DENiZE KENDiNi VE HAYAT DAHA KAHPE OYNAR OYUNUNU SEN YANıMDA YOKSAN. . .
EYVALLAH Adlı Kullanıcıdan Alıntı:yaa bozmasın yaaaaa ne güzel bi sewen daha çıktı formdaamin canım...
aşkımla konuşuyorum şuan sabaha kadarda konuşcam doyamıyoruz bi türlü yha ne mannah bişe...bu aşk çok başka bambaşka...
aşkımmm seni sewiorum.... ahanda ''aşkım benim'' dedi.... ölürüm sana meleim gülüşüne kurban yhamiley17: miley17: miley17:
kızz manaksınız sizz....hem söle baakam ne ara nasıl oldu???
kıs aşkımla şuan telde konuşuorum (SELAMI VAR HERKESE) tam tarih wer aşkım dedim 21.01.2007 dedi tam 11 gündür telde ve msnde konuşuoduk aşık olduk işte birbirimise bi türlü söliyemedik işte aşkım bugün ilham foruma aşkıını ilan etti....benim onu sevdiğimi bilmiodu ama BEN ONU ÇOK ÇOK SEVİORUMM
vayy süpersinizz ya milyonlarca kezz diom ama heç ayrılmayınn...
a.s yaa onu yazmamışım EYVALLAH Adlı Kullanıcıdan Alıntı:vayy süpersinizz ya milyonlarca kezz diom ama heç ayrılmayınn...bebishim çok tşşkr ediyomuş maalesef aşkımın interneti olmadııı için cevap veremio onun yerine ben yazıorum şuan aşkımı dinliyorum... HEEA AŞKIM BENİ ÇOK SEFİOMUŞ.... (aşkım öle söledi valla) |
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|