lazmurat Adlı Kullanıcıdan Alıntı:alllah sohpetinizi artirsin byyyyyyyyy
amin amin de sen nereye gidiyorsun bakim yoksa yatmayamı
Canı Sıkılanlar
|
lazmurat Adlı Kullanıcıdan Alıntı:alllah sohpetinizi artirsin byyyyyyyyy amin amin de sen nereye gidiyorsun bakim yoksa yatmayamı HIÇKIRIK Adlı Kullanıcıdan Alıntı:bilmem ben eylenceyiseven biriyim madem eğlenceyi seviyorsun hadi kalk eğlenmeye gidiyoruz mekanı sen seçersin artık adyge55 Adlı Kullanıcıdan Alıntı:madem eğlenceyi seviyorsun hadi kalk eğlenmeye gidiyoruz mekanı sen seçersin artık bilmem nereye gidelim acaba sen seç bence HIÇKIRIK Adlı Kullanıcıdan Alıntı:bilmem nereye gidelim acaba olmaz öncelik bayanların buyrun siz seçin rocker_nergiz Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Günaydin Herkese Arkadaşlar sanada günaydında sanırım artık tünaydın demek lazım nerdeyse öğlen olacak hoş geldin nasılsın adyge55 Adlı Kullanıcıdan Alıntı:olmaz öncelik bayanların buyrun siz seçin sayile gidelim bana iyi gelir HIÇKIRIK Adlı Kullanıcıdan Alıntı:sayile gidelim benim için değişmez siz nereye derseniz oraya gideriz buyrun gidelim o zaman adyge55 Adlı Kullanıcıdan Alıntı:benim için değişmez siz nereye derseniz oraya gideriz buyrun gidelim o zaman tamam gidelim ozamanda hangi sahille |
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|