((UYFOR)) Adlı Kullanıcıdan Alıntı:ben geldimmmm
niye geldin kız seni çağırdıkmı biz şimdi (şaka ha alınma sakın)
h.g.
Canı Sıkılanlar
|
((UYFOR)) Adlı Kullanıcıdan Alıntı:ben geldimmmm niye geldin kız seni çağırdıkmı biz şimdi (şaka ha alınma sakın) h.g.
06-16-2008, Saat: 09:18 PM <
Yenemuko Adlı Kullanıcıdan Alıntı:niye geldin kız seni çağırdıkmı biz şimdi (şaka ha alınma sakın) canım sıkıldıda ondan ama çok alındımmm ((UYFOR)) Adlı Kullanıcıdan Alıntı:canım sıkıldıda ondan ama çok alındımmm birincisi sıkıcan için ii derler çabuk çıkmıormuş ne alakaysa alınmana gelince ne yapabilirim
06-16-2008, Saat: 09:50 PM <
Yenemuko Adlı Kullanıcıdan Alıntı:birincisi sıkıcan için ii derler çabuk çıkmıormuş ne alakaysa ne bilim nerden alaka kurduysannn bişey yapmana gerek yok canımmm alınmadım zaten benn bilmem kimmiyim alınıcam herşeyee!!! ((UYFOR)) Adlı Kullanıcıdan Alıntı:ne bilim nerden alaka kurduysannn bişey yapmana gerek yok canımmm alınmadım zaten benn bilmem kimmiyim alınıcam herşeyee!!! bende alınmadığını bildiğim için zaten kısa geçtiydim şu bilmem kim kim oluor MaNeSiA Adlı Kullanıcıdan Alıntı:bütün aşkımalr burda kimmiş o bütün aşkımaların
06-16-2008, Saat: 09:55 PM <
Yenemuko Adlı Kullanıcıdan Alıntı:bende alınmadığını bildiğim için zaten kısa geçtiydim şu bilmem kim kim oluor iyi mademm .. boşverr bilmem kim iştee isme gerek yok... |
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|