Yenemuko Adlı Kullanıcıdan Alıntı:tamam kız annadık duygu sömürüsü yapma şimdi bilmeyende tüm Türkiyenin işini yapıon sanarya her maç günü nöbet gelio:S
kutsal dedik amma işin cılkı çıktı
Canı Sıkılanlar
|
Yenemuko Adlı Kullanıcıdan Alıntı:tamam kız annadık duygu sömürüsü yapma şimdi bilmeyende tüm Türkiyenin işini yapıon sanarya her maç günü nöbet gelio:S kutsal dedik amma işin cılkı çıktı zemheri Adlı Kullanıcıdan Alıntı:İyi olur siz önden buyrun.Ben ardınızdan gelirim bizde adettir önden yeni gelenler gider MaNeSiA Adlı Kullanıcıdan Alıntı:ya her maç günü nöbet gelio:S ne güzel ne güzel ii ayarlamışlar sevindim MaNeSiA Adlı Kullanıcıdan Alıntı:sinir bosucu öaç neye bensio onu unuttum bide yazabilsen çok şey anlatacanda
06-16-2008, Saat: 10:44 PM <
Yenemuko Adlı Kullanıcıdan Alıntı:olsun senin bir türünü enerjik yapalım lazım olar bazen yok yok sağoll vallaa sakinnken hayat daha güzel ((UYFOR)) Adlı Kullanıcıdan Alıntı:yok yok sağoll vallaa sakinnken hayat daha güzel e o zaman ben senin safına geçeyim MaNeSiA Adlı Kullanıcıdan Alıntı:ya 500 kişiye cvp yetiştiriom dua et ben nie dua edicem bana sordun 500 kişiye cvp yetiştirirken
06-16-2008, Saat: 10:46 PM <
MaNeSiA Adlı Kullanıcıdan Alıntı:ya 500 kişiye cvp yetiştiriom dua et ne işi yapıyosunkii senn söyle bii ((UYFOR)) Adlı Kullanıcıdan Alıntı:ne işi yapıyosunkii senn söyle bii eczaciyeci |
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|