:: Duygusuz.com - Dostluk ve Arkadaşlık Sitesi
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Forumun en leri
YARGIÇ
Firari Fırtına Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Bir başka güce inanmak mümkünmü ? Elbette değil . Kürek çeken ellerimiz birde yüreklerimiz buna şahittir . Sevgi dedik öylede kalacak , kardeş dedik öyle de kalacak .

Olur ya arada bir küçük ayrılıklar olsa da unutmaki güzel kardeşim , gönlüm sizden hiç ayrılmadı ve ayrılmayacak . Şeref dedik birde yürek , var git ne anlarsan anla ...

Sevg ...

Anlayışım kıttır benim özlemler izin vermez anlamalara yüreğinden şüphemiz mi vardır öyle bir lakırdımı işittin bizden uzaklarda lakin açma bir daha uzak kalma bizlerden bu kadar uzun aralıklarla dedim ya özlemler izin vermedi doğru anlamaları anlayışım kıttır benim yürekte abi sevgisi sınırsızdır benim...
Ara
Firari Fırtına
PCKoPaT Adlı Kullanıcıdan Alıntı:aßiCim yaZamıom ki tıkandım Big GrinBig Grin pckonun i$i ßitti Big GrinBig Grin

Firari Fırtına geLdiiii Pcko ßittiii Big GrinBig Grin

Yüreğini serin tut , sevgide herşey mubahdır .
Ara
Firari Fırtına
YARGIÇ Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Anlayışım kıttır benim özlemler izin vermez anlamalara yüreğinden şüphemiz mi vardır öyle bir lakırdımı işittin bizden uzaklarda lakin açma bir daha uzak kalma bizlerden bu kadar uzun aralıklarla dedim ya özlemler izin vermedi doğru anlamaları anlayışım kıttır benim yürekte abi sevgisi sınırsızdır benim...

Ahh o özlemler ...

Dile gelir ama duygu yüküyle , birde gözler pusulanır sanki . İyisi özlemler yüreğimizde hep olsun , bu sevginin ana kaynağıdır . Güzel kardeşimi seviyorum ben , yok ötesi bunun .

Sevg ...
Ara
Rüya Güzeli
Firari Fırtına Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Yüreğini serin tut , sevgide herşey mubahdır .
tmm şimdi öyLe ßi serinLediki donup kaLcak Big Grin
Ara
PCKoPaT
ahhaha Ruya güSeLi duyguLarıma terCuman oLdun Big Grin
Âh be.
Ara
Firari Fırtına
Beni derde salma güzel , Beni benli yalnız koyma güzel ....... Gel bak ne diyeceğim . Bu sevdayı öldürme güzel ..... ( Zaten müsade etmem öldürmene )
Ara
PCKoPaT
Ruya güseLiiiiiiiiii ßurda güSeL Sen oLduuna göre Fırtına aßimiZ Sana SeSLenyo Big Grin
Âh be.
Ara
Rüya Güzeli
qerçek sewqiLer öLmez tükenmez dahada aLevLenir :tolga:
Ara
Rüya Güzeli
PCKoPaT Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Ruya güseLiiiiiiiiii ßurda güSeL Sen oLduuna göre Fırtına aßimiZ Sana SeSLenyo Big Grin
önemLimidir yüz qüzeLLiqi qönüL qüzeLLiqide wardır pcko Big Grin
Ara
Firari Fırtına
+1

Katılıyorum ....
Ara

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  ?nl?leri yak??t?ral?m evlendirelim Rüya Güzeli 1 640 04-06-2022, Saat: 12:44 PM
Son Yorum: wildfang
  Üstteki Sen bu Forumun ?? _AL0n3_ 182 8,098 02-25-2014, Saat: 10:27 AM
Son Yorum: Xesar
  Forumun olmazsa olmazları dj_FoRzA 239 8,137 03-13-2012, Saat: 06:32 AM
Son Yorum: Av.bey
  Sen Bu Forumun..... deli-kı@z 83 4,169 02-05-2011, Saat: 12:38 PM
Son Yorum: history
  forumun çiftleri??? ceylan gözlü1 29 2,438 03-03-2010, Saat: 03:32 AM
Son Yorum: _NaSuaDa_

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: 95 Ziyaretçi
  Tarih: 11-22-2024, 01:17 AM