Son derdım eylul bıtsın cok basıt yagmur gelsın ...Of ne var herkes gıtsın.. Yanlızlık benden gecsın.
Ne var gene gözleırmde kan bırıkmıs mektubum yarım...
Dinlediğiniz şarkıdan bir cümle :)
|
Son derdım eylul bıtsın cok basıt yagmur gelsın ...Of ne var herkes gıtsın.. Yanlızlık benden gecsın.
Ne sen beni bir daha ara ne ben senin yoluna çıkayım...
Gulupte gec ne farkeder sneınleyım bı turlu uzulmemınse cıkarı yoktu olmamıstın hep bu uzdu layık olmasamda donupte bakmasanda ızlerınde kalmıs bı kez dokunmasanda
02-11-2008, Saat: 03:49 PM <
Severek Unutmak oLur İş Mi? ßiLerek Uçuruma Önden atLanır Mı Ki? Kayßettiğinin Yerine ne Koysan doLmaz ßoş ßırakacağım Yerini Hep ßom ßoş...
Yıka Gunahlarımın Bekaretını Ey MelekLerının Gözyaslarıyla..Öldur Bedenımı Azraıl..Cocuk Ruhuma Sarılıyım Kollarımla... Kırlı Bedenımden Kalan Yuregıme Bır Ask Ver Tanrım... ÖLumLere Seveyım Yasamak Çocukluguma Kalsın Her Yolun Sonunda...
Her seferinde bu son dediğin sonunu bile bile
inandım sana adam sandım hata bende yeter artık bu kadarı fazla sana güle güle Masal anlatma yeter o saf aşık yok artık Yeter anlatma inanmam yalanlarına Dandini dandini dasdana
blue_belial
02-11-2008, Saat: 10:25 PM <
ßır kız ıcın us bes kısı vurmammı lazım yâr
senın ıcın uc bes sene, yatmammı lazım yâr
Artık elveda Son kez sarılayım boynuna Seviyorum senİ ama Dönmem bir daha Yüreğim sızlıyor..
02-11-2008, Saat: 11:07 PM <
Elimde değil Elimde değil seni unutamıyorum hiç kolay deil o tatlı bakışın o tatlı gülüşün ararım seni ben heryerde....olmuyor canım sensiz hiç olmuyor...
|
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|
Konu ile Alakalı Benzer Konular | |||||
Konular | Yazar | Yorumlar | Okunma | Son Yorum | |
Şu An dınledıgıniz Şarkıyı Kime Armağan Ediyosun | lover | 3,383 | 60,437 |
04-09-2022, Saat: 02:39 PM Son Yorum: wildfang |
|
son kelımeyle cumle kur | adda | 2,012 | 34,275 |
08-07-2015, Saat: 10:06 AM Son Yorum: Beyaz |
|
bugün duyduğunuz en güzel cümle nedir? | acemhe | 48 | 3,313 |