fındık-s Adlı Kullanıcıdan Alıntı:anam salla ya varlığı yokluğu bir
kızzzzzz olurmuuuuuu yaaa kızınn farklı fotolarını gremedenn gıttıı gercıı sıtede hep onn fotosu var:yikildim:
Aşk Muhabbetleri ...
|
10-14-2008, Saat: 12:01 AM <
fındık-s Adlı Kullanıcıdan Alıntı:anam salla ya varlığı yokluğu bir kızzzzzz olurmuuuuuu yaaa kızınn farklı fotolarını gremedenn gıttıı gercıı sıtede hep onn fotosu var:yikildim:
fındık-s
10-14-2008, Saat: 12:06 AM <
çilekli cuklat Adlı Kullanıcıdan Alıntı:kızzzzzz olurmuuuuuu yaaa kızınn farklı fotolarını gremedenn gıttıı gercıı sıtede hep onn fotosu var:yikildim: çapkııınnnnn seniiiii :yikildim:
10-14-2008, Saat: 12:07 AM <
fındık-s Adlı Kullanıcıdan Alıntı:çapkııınnnnn seniiiii :yikildim: ona karsıı hıc capkınlık yapmadım askımm yaaaa :yikildim: ole kısa asılmm bılıon ben :yikildim:
fındık-s
10-14-2008, Saat: 12:14 AM <
çilekli cuklat Adlı Kullanıcıdan Alıntı:ona karsıı hıc capkınlık yapmadım askımm yaaaa :yikildim: ole kısa asılmm bılıon ben :yikildim: ehehe biliyom aşkom :yikildim:
10-14-2008, Saat: 12:40 AM <
fındık-s Adlı Kullanıcıdan Alıntı:ehehe biliyom aşkom :yikildim: senın bıde mervenın gıbı kız arıom ben :yikildim:
fındık-s
10-14-2008, Saat: 07:42 PM <
mervenin ne işi var bu saatte okulda sen her zaman burda ol zaten baktığımda göriim seni aşkoooo
|
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|