GörMüYor Musun maDaLyoNu Mu ?
Canı Sıkılanlar
|
speedy_girl Adlı Kullanıcıdan Alıntı: ÇoK iyi DuYuYoRum sanırım görüyorum dicektin speedy_girl Adlı Kullanıcıdan Alıntı: GörMüYor Musun maDaLyoNu Mu ? işte ıspat bakın nasılda hava atıor
06-17-2008, Saat: 09:31 AM <
Duy Duy yaZDıÄžıNı Da uNuTTun GaLißa maDaLYonSuzLuK iYi eTKi ßıRaKTı anLa$ıLan
speedy_girl Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Duy Duy yaZDıÄžıNı Da uNuTTun GaLißa maDaLYonSuzLuK iYi eTKi ßıRaKTı anLa$ıLan yoo unutmadım dikkatini ölçmek için öle yazdım ama sen o tuzağı anlamadın
06-17-2008, Saat: 09:33 AM <
Yenemuko Adlı Kullanıcıdan Alıntı:işte ıspat bakın nasılda hava atıor A$Ksıza ßaßen YaZıLDı . Sen üsTüNe niYe aLıNıyorsun Ki $aMiL :hihi speedy_girl Adlı Kullanıcıdan Alıntı:A$Ksıza ßaßen YaZıLDı . Sen üsTüNe niYe aLıNıyorsun Ki $aMiL :hihi üstüme alınmıorum cnm senin nasıl hava atığını belirtiorum madalyon hava atıcısı
06-17-2008, Saat: 09:35 AM <
Yenemuko Adlı Kullanıcıdan Alıntı:yoo unutmadım dikkatini ölçmek için öle yazdım ama sen o tuzağı anlamadın nAßZa GöRe $eRßeT ßeNimKisi.KazDıÄžın KuYuYa sen Dü$Tün uYaNıK GeÇiNen Seni speedy_girl Adlı Kullanıcıdan Alıntı:nAßZa GöRe $eRßeT ßeNimKisi.KazDıÄžın KuYuYa sen Dü$Tün uYaNıK GeÇiNen Seni kuyuya düşen belli madalyon hava atıcısı çık bakalım o kuyudan
06-17-2008, Saat: 09:36 AM <
Yenemuko Adlı Kullanıcıdan Alıntı:üstüme alınmıorum cnm senin nasıl hava atığını belirtiorum madalyon hava atıcısı ßaRiz CaNım aLınMaDıÄžın iÇine DeRT eTme |
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|
Konuyu Okuyanlar: 568 Ziyaretçi