speedy_girl Adlı Kullanıcıdan Alıntı:ßaRiz CaNım aLınMaDıÄžın
iÇine DeRT eTme
ne içime dert edicem canım madalyonumuz yok ama hava atmıoruz senin gibi
Canı Sıkılanlar
|
speedy_girl Adlı Kullanıcıdan Alıntı:ßaRiz CaNım aLınMaDıÄžın ne içime dert edicem canım madalyonumuz yok ama hava atmıoruz senin gibi
06-17-2008, Saat: 09:39 AM <
Yenemuko Adlı Kullanıcıdan Alıntı:kuyuya düşen belli madalyon hava atıcısı çık bakalım o kuyudan KuYuya Dü$eN senSin . Dü$TüÄžün Gißi ÇıKarSınDa ßenim KuYuDan HaßeRim De yoK ... speedy_girl Adlı Kullanıcıdan Alıntı:KuYuya Dü$eN senSin . Dü$TüÄžün Gißi ÇıKarSınDa ßenim KuYuDan HaßeRim De yoK ... hep öle olur zaten düşen kendini görmez karşındakine der sen düştün die
06-17-2008, Saat: 09:40 AM <
Yenemuko Adlı Kullanıcıdan Alıntı:ne içime dert edicem canım madalyonumuz yok ama hava atmıoruz senin gibi uYDurMa Hava aTTıÄžım YoK
06-17-2008, Saat: 09:41 AM <
Yenemuko Adlı Kullanıcıdan Alıntı:hep öle olur zaten düşen kendini görmez karşındakine der sen düştün die SeNin Gißi Mi speedy_girl Adlı Kullanıcıdan Alıntı: yoo uydurmuorum bilinen gerçekleri söylüyorum bir madalyon aldın die 150000 fitte uçuorsun speedy_girl Adlı Kullanıcıdan Alıntı:SeNin Gißi Mi benim gibi sende beni örnek alıorsun sanırım
06-17-2008, Saat: 09:44 AM <
ne öRneK aLCam uZaK oLSun haVa aTMıYorum benim NiYe YoK Diye CeLaLLeNen senDin
speedy_girl Adlı Kullanıcıdan Alıntı: ne öRneK aLCam uZaK oLSun haVa aTMıYorum benim NiYe YoK Diye CeLaLLeNen senDin ben sadece sordum nasıl olduda madalya aldın diye ona göre bende almak uraşacaktım ama sen geldin bana hava attın
06-17-2008, Saat: 09:47 AM <
uzaTTın aDıDa HaVa oLDu YeTKiLiLeRe sor Niye aLaMaDıÄžıNı ßaNa niYe SoruYorsun
|
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|