:: Duygusuz.com - Dostluk ve Arkadaşlık Sitesi
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Canı Sıkılanlar
Yenemuko
speedy_girl Adlı Kullanıcıdan Alıntı:ßaRiz CaNım aLınMaDıÄžın Big Grin
iÇine DeRT eTme Big Grin

ne içime dert edicem canım madalyonumuz yok ama hava atmıoruz senin gibi Big Grin
Ara
speedy_girl
Yenemuko Adlı Kullanıcıdan Alıntı:kuyuya düşen belli madalyon hava atıcısı çık bakalım o kuyudan Big Grin

KuYuya Dü$eN senSin . Dü$TüÄžün Gißi ÇıKarSınDa TongueBig Grin ßenim KuYuDan HaßeRim De yoK ... Big Grin
Ara
Yenemuko
speedy_girl Adlı Kullanıcıdan Alıntı:KuYuya Dü$eN senSin . Dü$TüÄžün Gißi ÇıKarSınDa TongueBig Grin ßenim KuYuDan HaßeRim De yoK ... Big Grin

hep öle olur zaten düşen kendini görmez karşındakine der sen düştün die Big Grin
Ara
speedy_girl
Yenemuko Adlı Kullanıcıdan Alıntı:ne içime dert edicem canım madalyonumuz yok ama hava atmıoruz senin gibi Big Grin

Big Grin
uYDurMa Hava aTTıÄžım YoK Big Grin
Ara
speedy_girl
Yenemuko Adlı Kullanıcıdan Alıntı:hep öle olur zaten düşen kendini görmez karşındakine der sen düştün die Big Grin

SeNin Gißi Mi Big GrinBig Grin
Ara
Yenemuko
speedy_girl Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Big Grin
uYDurMa Hava aTTıÄžım YoK Big Grin

yoo uydurmuorum bilinen gerçekleri söylüyorum bir madalyon aldın die 150000 fitte uçuorsun Big Grin
Ara
Yenemuko
speedy_girl Adlı Kullanıcıdan Alıntı:SeNin Gißi Mi Big GrinBig Grin

benim gibi sende beni örnek alıorsun sanırım Big Grin Big Grin
Ara
speedy_girl
Big Grin ne öRneK aLCam Big Grin uZaK oLSun Big Grin haVa aTMıYorum benim NiYe YoK Diye CeLaLLeNen senDin Big Grin
Ara
Yenemuko
speedy_girl Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Big Grin ne öRneK aLCam Big Grin uZaK oLSun Big Grin haVa aTMıYorum benim NiYe YoK Diye CeLaLLeNen senDin Big Grin

ben sadece sordum nasıl olduda madalya aldın diye ona göre bende almak uraşacaktım ama sen geldin bana hava attın Big Grin Big Grin
Ara
speedy_girl
Big Grin uzaTTın aDıDa HaVa oLDu Big Grin YeTKiLiLeRe sor Niye aLaMaDıÄžıNı ßaNa niYe SoruYorsun Big Grin
Ara

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: 60 Ziyaretçi
  Tarih: 12-03-2024, 10:01 PM