speedy_girl Adlı Kullanıcıdan Alıntı:KenDi KenDine HavaLaNıYorSun SöKMez ßu HaVaLar
belli hava atıcam die yazı rengini bile değişmişsin madalyon hava atıcısı
![Big Grin Big Grin](https://duygusuz.com/images/smilies/biggrin.png)
Canı Sıkılanlar
|
speedy_girl Adlı Kullanıcıdan Alıntı: belli hava atıcam die yazı rengini bile değişmişsin madalyon hava atıcısı ![]()
06-17-2008, Saat: 10:05 AM <
![]() ![]() ![]() speedy_girl Adlı Kullanıcıdan Alıntı: haliyle ben deyincede eskiye döndün demi kimse hava attığımı anlamasın die seni seni ![]() ![]() speedy_girl Adlı Kullanıcıdan Alıntı: evet hep öleydi taki sen hava atıcam die değiştirip bende bunu yakalayana kadar baktın herşey ortaya çıkacak yine kırmızıya döndün ![]() Yenemuko Adlı Kullanıcıdan Alıntı:e haliyle sıcak olacak tabi mevsim yaz artık klima yokmu vantilatör var ama onuda açsan bir dert açmasan bir. Çarpıyor adamı çok bunalmadıkça kullanmıyorum ![]() speedy_girl Adlı Kullanıcıdan Alıntı:i$ sıCaK mıCaK DinLeMiYor malesef öyle dediğin gibi iş sıcak soğuk dinlemiyor ![]()
[quote=ATHESCH]vantilatör var ama onuda açsan bir dert açmasan bir. Çarpıyor adamı çok bunalmadıkça kullanmıyorum
![]() anladım neyse bunalarak çalışmaya devam o zaman yapacak bişey yok ![]() speedy_girl Adlı Kullanıcıdan Alıntı: e bende olsam foyam çıkmasın die öyle izah ederdim ![]() |
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|