adyge55 Adlı Kullanıcıdan Alıntı:oo hemende üzülür alınırmış ben sadece şaka yapmıştım gitmene gerek yok buyur gelmiley17: Tamam gitmiyom bende zaten üzülmemiştim ki şaka yaptını biliyordum
Her telden ordan burdan
|
10-08-2007, Saat: 05:13 PM <
Esra-ışık Adlı Kullanıcıdan Alıntı:miley17: Tamam gitmiyom bende zaten üzülmemiştim ki şaka yaptını biliyordum desene ters köşe olan ben oldum ee uzun zamandır görüşemiyoruz nasılsın umarım herşey yolundadır
10-08-2007, Saat: 05:19 PM <
adyge55 Adlı Kullanıcıdan Alıntı:desene ters köşe olan ben oldumay valla ne yapim işte çalışmaya çalışıyom ama olmuyo işte içimden çalışmak gelmiyo bugün işler birikti ama yarın yaparım artıkmiley17: ee sen nasılsın peki Esra-ışık Adlı Kullanıcıdan Alıntı:ay valla ne yapim işte çalışmaya çalışıyom ama olmuyo işte içimden çalışmak gelmiyo bugün işler birikti ama yarın yaparım artıkmiley17: ee sen nasılsın peki vah vah umutsuz vaka desene bilirim bu durumları zordur neyse bugunün yarınıda var halolur bi şekilde önemli olan sağlık bende alçak sürünmek dışında iiyim
10-08-2007, Saat: 05:24 PM <
adyge55 Adlı Kullanıcıdan Alıntı:vah vah umutsuz vaka desene bilirim bu durumları zordur neyse bugunün yarınıda var halolur bi şekilde önemli olan sağlık bende alçak sürünmek dışında iiyimolur olur da neden alçakan sürünüyonkine yüksekten sürünsen olmz mı ? Esra-ışık Adlı Kullanıcıdan Alıntı:olur olur da neden alçakan sürünüyonkine yüksekten sürünsen olmz mı ? olmaz benim tercihim alçaktan sürenmek daha yararlı gelio bana
10-08-2007, Saat: 05:31 PM <
adyge55 Adlı Kullanıcıdan Alıntı:olmaz benim tercihim alçaktan sürenmek daha yararlı gelio banao zmn tamam sen alçaktan sürün ee bende alçaktan sürünüyom sonra çarpışmayız dimi :yikildim: Esra-ışık Adlı Kullanıcıdan Alıntı: o zmn tamam sen alçaktan sürün ee bende alçaktan sürünüyom sonra çarpışmayız dimi :yikildim: bilmem ben sürünürken toprak gözüme kaçmasın diye gözüm kapalı gidiyorum sen beni farketmezsen kesin çarpışırız sanırım
10-08-2007, Saat: 05:37 PM <
adyge55 Adlı Kullanıcıdan Alıntı:bilmem ben sürünürken toprak gözüme kaçmasın diye gözüm kapalı gidiyorum sen beni farketmezsen kesin çarpışırız sanırım:yikildim:eyvahh bende gözlerim kapalı gidiyom inş.kötü çarpışmayız yavaş sürün tamam mı sen |
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|
Konuyu Okuyanlar: 10 Ziyaretçi