hiç unuturmuyum sırf sizLer bni mutLu ediyosunuz sizLer warsınız die qeLiorum ztn net yokken üzqünüm sinirLiyim die zaten nete karşıLAr miley13:
SİZİ SEWİYORUM
SİZİ SEWİYORUM
gecelerinefendisi ve canat işbirliğiyle......
|
07-31-2007, Saat: 06:15 PM <
hiç unuturmuyum sırf sizLer bni mutLu ediyosunuz sizLer warsınız die qeLiorum ztn net yokken üzqünüm sinirLiyim die zaten nete karşıLAr miley13:
SİZİ SEWİYORUM
katılmayı ve duygusuz ailesiyle tanışmayı çok isterdim...şehirler farklı olunca size iyi eğlenceler dilemekten başka bir şey gelmiyor elimden
Pelikan Adlı Kullanıcıdan Alıntı:katılmayı ve duygusuz ailesiyle tanışmayı çok isterdim...şehirler farklı olunca size iyi eğlenceler dilemekten başka bir şey gelmiyor elimden başka zaman kısmet olursa inşallah seninlede tanışırız Rüya Güzeli Adlı Kullanıcıdan Alıntı:hiç unuturmuyum sırf sizLer bni mutLu ediyosunuz sizLer warsınız die qeLiorum ztn net yokken üzqünüm sinirLiyim die zaten nete karşıLAr miley13: istersen şimdiden biraz toparla kendini belki karar değiştiriler PCKoPaT Adlı Kullanıcıdan Alıntı:$$$$ hemen ayrıLık moduna girmeiN kısma girmiyoruz zaten PCKoPaT Adlı Kullanıcıdan Alıntı:ßiSi unutma muhaßßetLerine daLmı$SınıS da... olsun bis gene görüşürüz ben buna inanıyorum |
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|
Konu ile Alakalı Benzer Konular | |||||
Konular | Yazar | Yorumlar | Okunma | Son Yorum | |
Doğum Günün Kutlu Olsun CaNaT.. | acemhe | 9 | 1,449 |
09-18-2010, Saat: 11:54 PM Son Yorum: CaNaT |
|
canat x) | _AL0n3_ | 6 | 789 |
09-19-2009, Saat: 03:18 PM Son Yorum: nazarboncuqu |
|
ıyıkı dogdun canat | adda | 45 | 1,788 |
09-25-2007, Saat: 10:37 PM Son Yorum: Rüya Güzeli |