_BaRbİe_ Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Abii imzaya nolduu (Asia) yasıodu
tırstım içimde yaşatacam napalım haykıramıyoruz madem
canat efendiii sen bittinnn......:
|
_BaRbİe_ Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Abii imzaya nolduu (Asia) yasıodu tırstım içimde yaşatacam napalım haykıramıyoruz madem YARGIÇ Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Herkese iyi eğlenceler dilerim... nereye be yılmasımm yaaaa ne güsel testere katliamı yapıodunn ... canat Adlı Kullanıcıdan Alıntı:tırstım içimde yaşatacam napalım haykıramıyoruz madem jaçkalsın olum nediyim sanaaaaaaa... GєCєLєRเN єFєN๔เSเ Adlı Kullanıcıdan Alıntı:jaçkalsın olum nediyim sanaaaaaaa... daha napim ki aMyLee Adlı Kullanıcıdan Alıntı:hih hiçde biLemm.. banada teze mi dicenn :pisik: tamam leylacımm sen kısmaaa yeterkii sen bu formun en güsel kısısınnnn hemde en şekerinden kimse eline su dökemesss janım..... canat Adlı Kullanıcıdan Alıntı:tırstım içimde yaşatacam napalım haykıramıyoruz madem Korkma abi sevenlerin arkasındayım ben istersen dağlara istersen kalbine istersen foruma yazama yaz abii kendini temize çıkar yoksa sizi ibret olsun die asıcaklar GєCєLєRเN єFєN๔เSเ Adlı Kullanıcıdan Alıntı:tamam leylacımm sen kısmaaa yeterkii miley12::tey::$:$:kucakağoL yha şımardım şimdi... YARGIÇ Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Abi ortam kısmına gelince gerekli ayarlamaları yapacağım o zaman seninle detaylı bir şekilde görüşürüz... tamam kardeşim benim beklicemmm saygılarımı sunuyorum sana öpüyorum seniii rus usulüü janımm annadın sen onii.....:tey::tey: |
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|