((UYFOR)) Adlı Kullanıcıdan Alıntı: sağoll :tey::tey:bende bekliyorumm ne dicenii sabırsızlıklaa :yikildim::yikildim:
Galiba bizi aydinLatmayacak
??kt?g?n?z warm????
|
03-12-2008, Saat: 10:06 AM <
((UYFOR)) Adlı Kullanıcıdan Alıntı: sağoll :tey::tey:bende bekliyorumm ne dicenii sabırsızlıklaa :yikildim::yikildim: Galiba bizi aydinLatmayacak
03-12-2008, Saat: 01:02 PM <
galibaa insanın yapacağı en zor şeylerden biriii yalanını yalan söyleyerek düzeltmeye çalışmakk oda beceremiyo zatenn neysee ben aldım cevabımı senn
03-12-2008, Saat: 01:03 PM <
ee yani Unuttu tabi cocuk o resimi koydugunu burda hiç oLmadi yazdi simdi bizde çakinca bise diemio acikLamada yapamio normaL o sadece aLinmayi biLio neyse simdi bunada aLinir sustum
03-12-2008, Saat: 01:06 PM <
PemBe Adlı Kullanıcıdan Alıntı:ee yani Unuttu tabi cocuk o resimi koydugunu burda hiç oLmadi yazdi simdi bizde çakinca bise diemio acikLamada yapamio normaL o sadece aLinmayi biLio neyse simdi bunada aLinir sustum :kop::kop::yikildim::yikildim::kop::kop: bencedee alınııırr koruyucu meleklerii bizi terslerr uzatmayalımm anlayan anladı zatenn
03-12-2008, Saat: 01:08 PM <
((UYFOR)) Adlı Kullanıcıdan Alıntı::kop::kop::yikildim::yikildim::kop::kop: :kop::kop::kop: aynen ama daraLiyom ya iLLaki gördü o bu yaziyiLanLari Insan bi açikLama yapar ha dgru yüzü yok
03-12-2008, Saat: 01:13 PM <
PemBe Adlı Kullanıcıdan Alıntı::kop::kop::kop: yanii kontrol panelindeee herşeye baktığı gibi bunada bakıyoduuurr yadaa çok konu açtığından buna sıra gelmemiştiirr yada yadaa iyice merak edelimm daha gizemli olur diye düşünmüştüüür neyse dedikodu yapıyoruuzz ben her girdiğimdee ilk buraya bakıyorumm cevap vermişmii diyee verene kadarda bakmaya devam edecem nasıl bi savunma yapıcak çok merak ediyorumm :tey::tey::hihi
03-12-2008, Saat: 01:15 PM <
((UYFOR)) Adlı Kullanıcıdan Alıntı: yanii kontrol panelindeee herşeye baktığı gibi bunada bakıyoduuurr yadaa çok konu açtığından buna sıra gelmemiştiirr yada yadaa iyice merak edelimm daha gizemli olur diye düşünmüştüüür neyse dedikodu yapıyoruuzz ben her girdiğimdee ilk buraya bakıyorumm cevap vermişmii diyee verene kadarda bakmaya devam edecem nasıl bi savunma yapıcak çok merak ediyorumm :tey::tey::hihi Bu Gidisle daha cok bekLeyene benzersin Hem o bunu gordu beLkide yorum yazmadi ama bunun haKKinda acicagi konuyu dusunuyordur beLkide yine forumu terkedicek bi kac dakiKaLigina
03-12-2008, Saat: 01:18 PM <
belkidee ama bi tepki vermelii artıkkk benn gidiyomm dershaneye geç kalacam yoksaa
|
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|