~uqqaLa~ Adlı Kullanıcıdan Alıntı:waaw caner ha
Hıhııı ...:o
HanGi CiCekSiniZ =P
|
~uqqaLa~ Adlı Kullanıcıdan Alıntı:waaw caner ha Hıhııı ...:o
04-01-2008, Saat: 11:43 PM <
~uqqaLa~ Adlı Kullanıcıdan Alıntı:aCe :o tavsiye ederim Kıssss o !y! çıKarMaz ßeLL! DaHA Tem!ZLenMeM!$ KaLmı$ deÄž!$t!R Ace'y! :yikildim::yikildim:
:yikildim:
Alıntı:Caner de dınLemem..CemaLde..Ben ısımı ustaLıkLa yaparım kızdırma canerede gazoz verrım :yikildim:
hem duygu ruya görme cane rsan yuz vermıyo kı sen pesınde doalsıyon cocugun ama o sana bakmıyor
NAsıL dovsun benı Papucumun sevgılısı Serseri127 Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Caner de dınLemem..CemaLde..Ben ısımı ustaLıkLa yaparım kızdırma canerede gazoz verrım :hayir: oyaLmaa onu o sınavlara çalışıo faLan ay ßen çıkı0m vaLLa $ersiden kaçmm gerek
04-01-2008, Saat: 11:45 PM <
Serseri127 Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Caner de dınLemem..CemaLde..Ben ısımı ustaLıkLa yaparım kızdırma canerede gazoz verrım GaZozLarıN KayNaÄžı nerDeN SeRs! önüme GeLene GAZOz ver!r!M :yikildim::yikildim::yikildim: yoK MU !ÇeN SOÄžuk soÄžuK :yikildim::yikildim::yikildim: speedy_girl Adlı Kullanıcıdan Alıntı:GaZozLarıN KayNaÄžı nerDeN SeRs! önüme GeLene GAZOz ver!r!M :yikildim::yikildim::yikildim: yoK MU !ÇeN SOÄžuk soÄžuK :yikildim::yikildim::yikildim: Cevız verım yersın Serseri127 Adlı Kullanıcıdan Alıntı:hem duygu ruya görme cane rsan yuz vermıyo kı sen pesınde doalsıyon cocugun ama o sana bakmıyor hıh bi ekre bana hep bakıoo ßeni smnsine ekledi ama sınavLarı var onun kızlarLa işi yokmuş onun bide utangaçç
04-01-2008, Saat: 11:47 PM <
Serseri127 Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Cevız verım yersın senDe y!rS!n m! :yikildim::yikildim: |
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|
Konu ile Alakalı Benzer Konular | |||||
Konular | Yazar | Yorumlar | Okunma | Son Yorum | |
Üstteki üyeye,hangi otu veya çiçeqi vermek istersiniz? :D | duyqushh | 0 | 446 |
09-01-2008, Saat: 08:37 PM Son Yorum: duyqushh |
|
Hangi böcek sizsiniz. | *Asİ-yÜrEk* | 13 | 762 |
07-20-2008, Saat: 12:23 PM Son Yorum: nry8 |
|
Hangi dünya rekorunu kırabiLeceinizi öğrenin.! xP | ~uqqaLa~ | 24 | 1,490 |
06-04-2008, Saat: 09:32 PM Son Yorum: _AL0n3_ |
|
Hangi ülkede Ne Yapilmamali? | *AnGeL_GirL* | 6 | 693 |
03-02-2008, Saat: 12:40 AM Son Yorum: AfrâsyâB |
|
Hangi Burçtan CACIK olmaz | *AnGeL_GirL* | 5 | 685 |