[INDENT]-Uğrunda fedakarlık etmeyeceğin sevgiyi yüreğinde taşıyıp da kendine yük etme..
[/INDENT]
[/INDENT]
İçim “ÇIÄžLIK” dışım “SUSKUN” “SUS” diyor gönül yine…
|
[INDENT]-Uğrunda fedakarlık etmeyeceğin sevgiyi yüreğinde taşıyıp da kendine yük etme..
[/INDENT]
-Karşındakinin adam olup olmadığını aşıkken değil ayrılırken anlarsın!
Susma vicdan !
sen susarsan sözüm yalan.. sen susarsan insanlığım talan.. sen susarsan sonum hüsran.. sen susarsan konuşur şeytan.
Sevmek Sevdiğin Kişiyle Birlikte Olmak Değildir Unutma. Çünkü Aşk;
' Onunla Yaşamak Değil Onu Yaşamaktır Aslında [SIZE=2]' [/SIZE] Nazım Hikmet Rân Ne Kadar Zor BiLirmisin
Sen Diye Baskasına SarıLmak Sen Diye Baskasına Koşmak. İstedim ki Hep Sen oL yanımda. İstedim ki Hep Sen sarıL bana. İstedim.. İstedim.. İstedim. Alıntı:Sevmek Sevdiğin Kişiyle Birlikte Olmak Değildir Unutma. Çünkü Aşk;süper arkadaşım,hepsi harika...... Önce aldırmadım seninle güzelleşen her şeye...
Sonra tüm parfümeri dükkanlarını aşındırıp kokunu ararken anladım Seni deliler gibi özlediğimi...
Hangisini okusam bi önceki gibi harika,yüreğine sağlık arkadaşım.....
Ya gel bu eve yeniden
ya da git bu mahalleden Penceremdeki manzaram olma. Gözümdeki yaşlar olarak karış yağmurlara Terket bedenimiben terketmeden. Benim yarınım ol umudum değil Gelirsen de hiç gitme. Benimle paylaş bu evi ve ev arkadaşım ol Misafirim değil... |
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|
Konu ile Alakalı Benzer Konular | |||||
Konular | Yazar | Yorumlar | Okunma | Son Yorum | |
Gönül | history | 3 | 675 |
01-26-2014, Saat: 05:05 PM Son Yorum: Xesar |
|
Can Yücel Söylemiş Yine | YasSmin | 0 | 790 |
07-06-2011, Saat: 10:51 PM Son Yorum: YasSmin |
|
Coştum Yine Dalgalanıyorum Ben | YasSmin | 8 | 844 |
07-02-2011, Saat: 11:58 PM Son Yorum: YasSmin |