*_-_€$?@_-_* Adlı Kullanıcıdan Alıntı:ya ben hem msn hemde buraya bakmaya çaı,lışıyom hızlıyım ama yetişemiyom
Hıııı Kıs hani Sen Marifetli Bi gacıydın
Garip Sohbetler
|
*_-_€$?@_-_* Adlı Kullanıcıdan Alıntı:ya ben hem msn hemde buraya bakmaya çaı,lışıyom hızlıyım ama yetişemiyom Hıııı Kıs hani Sen Marifetli Bi gacıydın Melody Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Valla Öle Duygusuza Geldim Ehhe Bide Bi Film Var Onu İsliom İkisi Bi Arada tesekkür ederim=) ztn okuLumun bitmesine yarim sene kaLdi...6 is yerine basvurdum bitanesi dün geri geLdi beni aLmadikLari icin napaLim sagLik oLsun insaLLah...cevap bekLiyoruz insaLLah aLirLar
Evet Biliyorum Onu Okul Sonrası Staj İçin Dimi Yanılmıyosam...
02-03-2007, Saat: 12:21 AM <
Melody Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Hıııı Kıs hani Sen Marifetli Bi gacıydın yaw öleyim ama 6 kişiyle birden konuşunca bu kdrına yetişebiliyom *_-_€$?@_-_* Adlı Kullanıcıdan Alıntı:yaw öleyim ama 6 kişiyle birden konuşunca bu kdrına yetişebiliyom Cix Olmas Öle Senin 12 TaneSini İdare Etmesi Lasım YaGMuR YüRekL! Adlı Kullanıcıdan Alıntı:evet aynen staj...hakLisin=) Okulun Adı Neydi Ehehe Melody Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Okulun Adı Neydi Ehehe biLirmisin biLmem söLimmi |
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|