:: Duygusuz.com - Dostluk ve Arkadaşlık Sitesi
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Canı Sıkılanlar
Yenemuko
_BaRbİe_ Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Ben geldiiiiiiiiiiiiiiiimmmm... Confusedmiley16: Tongue

hoş geldin barbiem

speedy_girl Adlı Kullanıcıdan Alıntı:MuTLuLuÄžu ÇoK Gören ßir insaN $aMİL ßeY HayaLLeri ne anLar Smile Big Grin

her daim mutlu olduğum için gerçekte pek hayaller ilgi alanımı teşkil etmior Big Grin
Ara
CaNaT
hoşgeldin barbiee

yenemuko sen hayalden ne anlarsın Big GrinBig Grin
gerçeklerde aramak tabi güzel olur ama olmuyorsada hayalde mi kurmasın insanlar
hepmi hüzün olsun hayatında Smile Smile
Ara
speedy_girl
Yenemuko Adlı Kullanıcıdan Alıntı:her daim mutlu olduğum için gerçekte pek hayaller ilgi alanımı teşkil etmior Big Grin

ne GerÇeKCisin Ya Big GrinBig Grin
Ara
CaNaT
Yenemuko Adlı Kullanıcıdan Alıntı:her daim mutlu olduğum için gerçekte pek hayaller ilgi alanımı teşkil etmior Big Grin

bizi bırakta kuralım bari senin yüzünden hayalimde yarım kaldı zaten Big GrinBig Grin
Ara
Yenemuko
canat Adlı Kullanıcıdan Alıntı:hoşgeldin barbiee

yenemuko sen hayalden ne anlarsın Big GrinBig Grin
gerçeklerde aramak tabi güzel olur ama olmuyorsada hayalde mi kurmasın insanlar
hepmi hüzün olsun hayatında Smile Smile

evet hayalden anlamam az önceki msjımda belirtiğim gibi her daim mutlu olmayı bildiğim için hayaller bana göre deil Big Grin
Ara
Yenemuko
speedy_girl Adlı Kullanıcıdan Alıntı:ne GerÇeKCisin Ya Big GrinBig Grin

her zamanki halim cnm Big Grin

canat Adlı Kullanıcıdan Alıntı:bizi bırakta kuralım bari senin yüzünden hayalimde yarım kaldı zaten Big GrinBig Grin

bırak kalsın gerçeklere devam hayaller insanı aldatır helede kurduğun hayal hayal kırıklığı yaratınca Big Grin
Ara
_BarBie_
Hosbuldum ama gidiorumSmile Ölesine bakim napıosunus dedimTongue Nys dikkat edin kendinize ii günler..SmileSmile
Ara
Yenemuko
_BaRbİe_ Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Hosbuldum ama gidiorumSmile Ölesine bakim napıosunus dedimTongue Nys dikkat edin kendinize ii günler..SmileSmile

nere gidiorsun izin verdiğimi hatırlamıorum sana gel kız buraya Big Grin
Ara
speedy_girl
Yenemuko Adlı Kullanıcıdan Alıntı:her zamanki halim cnm Big Grin

Big Grin

peH Big GrinBig GrinBig Grin Ya$aDıÄžın GerÇeKLeRi HaYaLe TerCiH eDeRim Big GrinBig Grin
Ara
Yenemuko
speedy_girl Adlı Kullanıcıdan Alıntı:peH Big GrinBig GrinBig Grin Ya$aDıÄžın GerÇeKLeRi HaYaLe TerCiH eDeRim Big GrinBig Grin

herkesin tercihine saygı duyarım Big Grin
Ara

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: 385 Ziyaretçi
  Tarih: 11-21-2024, 11:00 PM