YaGMuR YüRekL! Adlı Kullanıcıdan Alıntı:biLirmisin biLmem söLimmi
Eet Eet Söle Bilirim
![Big Grin Big Grin](https://duygusuz.com/images/smilies/biggrin.png)
Garip Sohbetler
|
YaGMuR YüRekL! Adlı Kullanıcıdan Alıntı:biLirmisin biLmem söLimmi Eet Eet Söle Bilirim ![]() Melody Adlı Kullanıcıdan Alıntı: HauptschuLe esterwegen hehe BiLiyormusun?? Melody Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Ben Msn e Girmeye Korkuyom hayirdir niye korkuyorsun??
Cix Orayı Bilmiyom
![]() ![]() YaGMuR YüRekL! Adlı Kullanıcıdan Alıntı:hayirdir niye korkuyorsun?? İş Yüzünden İşimle İlgili Hep En Az 50 Kişi Açık Oluo Ve Sürekli Bişeyler Soruyor ![]()
02-03-2007, Saat: 12:42 AM <
Melody Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Cix Olmas Öle Senin 12 TaneSini İdare Etmesi Lasım yaw bana kalsa ederimde kollarım felan agrıyo bide hepsi salaq salaq konuşuyo insan daha çbk yoruluyo ![]() Melody Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Cix Orayı Bilmiyom hmm oLsun=) ben ama bremen yakinLarinda kaLiyorum ![]() Melody Adlı Kullanıcıdan Alıntı:İş Yüzünden İşimle İlgili Hep En Az 50 Kişi Açık Oluo Ve Sürekli Bişeyler Soruyor vaLLa ben hic kimse rahatsiz etmiyor ![]() ![]() ama lüzumusuz konusanLar iLe isim oLmaz, beLki ondandir=)
İyide Salak Salak Konuşuosa Neden Güzel Bişeyler Yapmıyon da Boş Boş Vakit Geçirion Sen Hıııı
![]() ![]() |
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|