:: Duygusuz.com - Dostluk ve Arkadaşlık Sitesi
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Canı Sıkılanlar
Yenemuko
canat Adlı Kullanıcıdan Alıntı:
DİKKAT

Evet sevgili uyuz forum sakinleri Big GrinBig Grin:
nihayet hepimiz uyuz olduk Big GrinBig Grin

yenemuko uyuzu sayesinde forumda bir uyuzluk furyası baş gösterdi Smile

ilk önlem olarak mümkün mertebe canı sıkılanlar konusundan ve yenemukodan uzak durmanız önemle rica olunur Big Grin

bencede yaklaşanı yakarım Big Grin

canat Adlı Kullanıcıdan Alıntı:,

ya sen ona bakma beee

sanamı baksın o zaman Big Grin
Ara
CaNaT
_BaRbİe_ Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Abi uyuzluuun kaynaıı bendemişTongue Big Grin Şamil abi öle der hepBig Grin yannış insanı suçluosunus durunn o masum ! Big Grin

Onu kurtarmaya çalışma barbie Big GrinBig Grin
biz artık tüm gerçeği biliyoruz bizden gizlemene gerek yok Big GrinBig Grin
Ara
Yenemuko
_BaRbİe_ Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Abi uyuzluuun kaynaıı bendemişTongue Big Grin Şamil abi öle der hepBig Grin yannış insanı suçluosunus durunn o masum ! Big Grin

cnm benim için kendini feda etme Big Grin
Ara
CaNaT
Yenemuko Adlı Kullanıcıdan Alıntı:sanamı baksın o zaman Big Grin

Big GrinBig GrinBig Grin simdilik sana bakmasında Big GrinBig Grin kime bakarsa baksın rahatlar bence Big Grin
Ara
_BarBie_
Ama sölediklerim gercek Canat Abi Big Grin uyuzluğun tüm belirtileri bende de mevcuttur Big Grin Yazık bana sonrada YenemukoyaBig Grin
Ara
CaNaT
_BaRbİe_ Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Ama sölediklerim gercek Canat Abi Big Grin uyuzluğun tüm belirtileri bende de mevcuttur Big Grin Yazık bana sonrada YenemukoyaBig Grin

yazık canım yaaa Sad psikolojin bile alt üst olmuş bu yenemuko ne tür bi uyuzluk bulaştırdıki acaba sana neyse tıpta çareler tükenmez Big Grin
Ara
Yenemuko
canat Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Big GrinBig GrinBig Grin simdilik sana bakmasında Big GrinBig Grin kime bakarsa baksın rahatlar bence Big Grin

işin ilginç yanı şeytan tüyü var bende herkes bana bakıo bu yüzden tüm orum benden Big Grin

_BaRbİe_ Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Ama sölediklerim gercek Canat Abi Big Grin uyuzluğun tüm belirtileri bende de mevcuttur Big Grin Yazık bana sonrada YenemukoyaBig Grin

yasık sana yasık bana yasık foruma yasık Big Grin
Ara
_BarBie_
Benim bu derdime, hastalığıma derman yok Big Grin Tıpta bu sefer tükendi çare..Big Grin Şu ana kadar uyuzluğun çaresi bulunmadı malesefBig Grin Şamil abiiSad: Hastaııss biss hastaaa ! Big Grin Vebalı gibiTongue bulaşıo hemde
Ara
Yenemuko
canat Adlı Kullanıcıdan Alıntı:yazık canım yaaa Sad psikolojin bile alt üst olmuş bu yenemuko ne tür bi uyuzluk bulaştırdıki acaba sana neyse tıpta çareler tükenmez Big Grin

tıpta çare tükenmezse bendede çare tükenmez Big Grin
Ara
speedy_girl
Big Grin KenDiNi ßu KaDar övMe $aMiL Big Grin
Ara

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: 436 Ziyaretçi
  Tarih: 11-22-2024, 12:06 AM