Yenemuko Adlı Kullanıcıdan Alıntı:onu bulamayanlarda var ama
ßuLDuÄžuNa $üKReT :yikildim::yikildim:
Canı Sıkılanlar
|
06-18-2008, Saat: 03:05 PM <
Yenemuko Adlı Kullanıcıdan Alıntı:onu bulamayanlarda var ama ßuLDuÄžuNa $üKReT :yikildim::yikildim: speedy_girl Adlı Kullanıcıdan Alıntı: ßuLDuÄžuNa $üKReT :yikildim::yikildim: umarım sende bulursun _BaRbİe_ Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Hep güzel söyler o adam benim kadar olmasada söler kendi çapında Yenemuko Adlı Kullanıcıdan Alıntı:benim kadar olmasada söler kendi çapında Dünya çapında
06-18-2008, Saat: 03:12 PM <
Yenemuko Adlı Kullanıcıdan Alıntı:umarım sende bulursun Güne$ ßaLçıKLa sıVanMAZ $AmiL . ßuLmaYa ÇaßaLıYorSun _BaRbİe_ Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Dünya çapında ne ara oldu dünya çapında speedy_girl Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Güne$ ßaLçıKLa sıVanMAZ $AmiL . o zaman şöle diim aynur darısı başına
Aç gözlerini abii Adamın hayran kitlesi Türkiye nüfusunu kat kat katladıı Ama ben pek sevmem boydan kaybetmiş şarkılarına laf yok tüm hayranlığım bu kadar
_BaRbİe_ Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Aç gözlerini abii Adamın hayran kitlesi Türkiye nüfusunu kat kat katladıı Ama ben pek sevmem boydan kaybetmiş şarkılarına laf yok tüm hayranlığım bu kadar gözüm açık ama işime gelmio dielim sevmem çünkü kendilerini ha şimdi kızlar belki buna kıskançlık dicek ama öle bişey yok
06-18-2008, Saat: 03:22 PM <
Yenemuko Adlı Kullanıcıdan Alıntı:o zaman şöle diim aynur darısı başına UmaRım seNin ßa$ıNa uÄžraMaKTa GeÇiKmez $aMiL |
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|