speedy_girl Adlı Kullanıcıdan Alıntı:
$aMiL i$Te Her zamanKi Gißi
ben olmasam ne yapardınız acaba
Canı Sıkılanlar
|
speedy_girl Adlı Kullanıcıdan Alıntı: ben olmasam ne yapardınız acaba
06-18-2008, Saat: 03:48 PM <
Yenemuko Adlı Kullanıcıdan Alıntı:speedyni sıkıştıran tek benim dişi şamil yok işin içinde SıKı$TıRıYormu$ HaDe SenDe sıKı$ıYoRum DeMiYorDa ayNı TaKıLıYor sarDırMı$ , KuRTuLMaK isTiYor , KaL sen yeRinDe Yenemuko Adlı Kullanıcıdan Alıntı:sana şöle bir önerim var geriye doru tüm sayalara bakarsan gerçekleri görürsün zaten geçmiş geride kalmıştır eski sayfaları tekrar karıştırmanın bir alemi yok bence speedy_girl Adlı Kullanıcıdan Alıntı: SıKı$TıRıYormu$ HaDe SenDe sıKı$ıYoRum DeMiYorDa ayNı TaKıLıYor aynı takılmam bile bu kadar etki yapıo senin üzerinde düşünsene birde kaseti kurtardığımı _BaRbİe_ Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Ben varım korkma abii bende varım sende korkma sakın
06-18-2008, Saat: 03:51 PM <
Yenemuko Adlı Kullanıcıdan Alıntı:ben olmasam ne yapardınız acaba VarLıÄžınDa ne oLuyorSa _BaRbİe_ Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Ben varım korkma abii tşk ederim cnm canat Adlı Kullanıcıdan Alıntı:geçmiş geride kalmıştır eski sayfaları tekrar karıştırmanın bir alemi yok bence şıracının şahidi deyip inamadığına istinaden bak dedim bakmazsan keyfin bilir Yenemuko Adlı Kullanıcıdan Alıntı:aynı takılmam bile bu kadar etki yapıo senin üzerinde düşünsene birde kaseti kurtardığımı ters etki yapmasında boşver senin teybin pause tuşu yokmu |
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|