Yenemuko Adlı Kullanıcıdan Alıntı:aynı takılmam bile bu kadar etki yapıo senin üzerinde düşünsene birde kaseti kurtardığımı
Hiçßir eTKin HüKüm sürMez ßea
KurTaRaMaYaCaÄžın aÇıK
Canı Sıkılanlar
|
06-18-2008, Saat: 03:52 PM <
Yenemuko Adlı Kullanıcıdan Alıntı:aynı takılmam bile bu kadar etki yapıo senin üzerinde düşünsene birde kaseti kurtardığımı Hiçßir eTKin HüKüm sürMez ßea KurTaRaMaYaCaÄžın aÇıK
CıXxx..ııı ıhh hayırr korkmuorumm ben canat abi
Rica ederim Şamil abi
06-18-2008, Saat: 03:53 PM <
Yenemuko Adlı Kullanıcıdan Alıntı:sohbet oluo yetmezmi Her iKi $eKiLDe oLuYor canat Adlı Kullanıcıdan Alıntı:ters etki yapmasında boşver ters etki yaparsa o daha fenaya siz düşünün artık ben deil pause tuşu sizlere ömür speedy_girl Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Hiçßir eTKin HüKüm sürMez ßea etkimin hüküm sürmesine gerek yok herşey ortada tek etkide bile bu kadar etki yapmışım üzerinde diğer etkilerimi hiç gstermeyim ben _BaRbİe_ Adlı Kullanıcıdan Alıntı:CıXxx..ııı ıhh hayırr korkmuorumm ben canat abi bööööö korktun dimi itiraf et : speedy_girl Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Her iKi $eKiLDe oLuYor e o zaman daha ne
06-18-2008, Saat: 03:57 PM <
Yenemuko Adlı Kullanıcıdan Alıntı:e o zaman daha ne iDDia eDen SenSin oLMasaM noLur Diye , iKisiDe ayNı yaNi speedy_girl Adlı Kullanıcıdan Alıntı:iDDia eDen SenSin oLMasaM noLur Diye , iKisiDe ayNı yaNi yani kısacası istenmiorum burda ölemi onumu demek istiorsun açık ol bence
06-18-2008, Saat: 03:59 PM <
Yenemuko Adlı Kullanıcıdan Alıntı:etkimin hüküm sürmesine gerek yok herşey ortada tek etkide bile bu kadar etki yapmışım üzerinde diğer etkilerimi hiç gstermeyim ben eTKi aHHa oLamaz Da uzaTırSın ancaK KoNu Gißi |
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|