canat Adlı Kullanıcıdan Alıntı:iyi ama dimi bi sakıncası yok
çok güzel hareketler bunlar sonucta
uyuyor işte herşey uyum içinde
yenemuko hariç
ne saKınCaSı oLCaK
söKeRim Tu$LaRıNı
ahenKLi $€KiLDe YaNii
DaHiL eTMiYorSun yeneMuKo yu öyLe mi
Canı Sıkılanlar
|
06-18-2008, Saat: 05:02 PM <
canat Adlı Kullanıcıdan Alıntı:iyi ama dimi bi sakıncası yok ne saKınCaSı oLCaK söKeRim Tu$LaRıNı ahenKLi $€KiLDe YaNii DaHiL eTMiYorSun yeneMuKo yu öyLe mi speedy_girl Adlı Kullanıcıdan Alıntı:ne saKınCaSı oLCaK dahil olmak gibide bir kaidem yok zaten merak etme speedy_girl Adlı Kullanıcıdan Alıntı:ne saKınCaSı oLCaK eğer onuda dahil edersem uyumun tarifini değiştirmek yeni bir anlam katmak zorunda kalırız ama onun için yani hem nie söküyorsun tuşlarımı sen
06-18-2008, Saat: 05:05 PM <
Yenemuko Adlı Kullanıcıdan Alıntı:dahil olmak gibide bir kaidem yok zaten merak etme meRaKım YoK zaTen canat Adlı Kullanıcıdan Alıntı:eğer onuda dahil edersem uyumun tarifini değiştirmek yeni bir anlam katmak zorunda kalırız ama yeni anlama gerek yokki beni anlamak zordur boşa çaba sarfetmein speedy_girl Adlı Kullanıcıdan Alıntı:meRaKım YoK zaTen merak yok madem neden neden dahil etmiorsun yenemukoyu diorsun demekki var bişiler Yenemuko Adlı Kullanıcıdan Alıntı:yeni anlama gerek yokki beni anlamak zordur boşa çaba sarfetmein işte onun içinde seni direk uyumun dışında tuttum zaten kasmaya gerek yok kendimizi
06-18-2008, Saat: 05:07 PM <
canat Adlı Kullanıcıdan Alıntı:eğer onuda dahil edersem uyumun tarifini değiştirmek yeni bir anlam katmak zorunda kalırız ama :yikildim: ÇoK uyumLusunuz :yikildim: HaraKeTLeRini GeLi$Tir Hadi saNa ßaÄžı$LıYım Tu$LaRıNı :yikildim: canat Adlı Kullanıcıdan Alıntı:işte onun içinde seni direk uyumun dışında tuttum zaten bencede kasmayın yani zordur bu işler helede konu ben isem
06-18-2008, Saat: 05:09 PM <
Yenemuko Adlı Kullanıcıdan Alıntı:merak yok madem neden neden dahil etmiorsun yenemukoyu diorsun demekki var bişiler yaZıLaNa CeVap oLaRaK ßi$eY oLDuÄžu yoK |
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|