speedy_girl Adlı Kullanıcıdan Alıntı: sen Ta$ı ßenDe YüK YapMaSın ßa$Tan DeMiYeCeKTin
çok yardımcı oluyorsun çok
Canı Sıkılanlar
|
speedy_girl Adlı Kullanıcıdan Alıntı: sen Ta$ı ßenDe YüK YapMaSın ßa$Tan DeMiYeCeKTin çok yardımcı oluyorsun çok speedy_girl Adlı Kullanıcıdan Alıntı: öyLeYimDir bu mütevaziliğin beni bakalım ne zaman öldürecek
06-18-2008, Saat: 06:07 PM <
uÄžRa$ım YoK öLDürMeK Gißi HeLeKi ßöLeSi ßir ceVHeRi
speedy_girl Adlı Kullanıcıdan Alıntı:seNin Gißi UyumSuzLuK ißaDeSi oLuNaCaÄžına ... zaten istesenizde olamazsınız boşa uraşmaın canat Adlı Kullanıcıdan Alıntı:hayatını etkilemişiz gibi konuşuyorsun ama hayatımı siz deil bütün forum biraraya gelse etkileyemez bunun içinde uraşmayın speedy_girl Adlı Kullanıcıdan Alıntı:iÇini FeRaH TuT :yikildim::yikildim: SÖyLemLeriNe ßöYLe GüLüYoRum :yikildim::yikildim: ne güzel ne mutlu banaki seni güldürebilmişim yoksa ağlatmamımı tercih ederdin speedy_girl Adlı Kullanıcıdan Alıntı: seNin RaHaTın KaçMaSın çok şükür şu yaşıma kadar kaçmadı kaçacağınıda sanmıorum canat Adlı Kullanıcıdan Alıntı:rahatını bırak adamı bile kaçırmısın işim vardı gittim dicem ama sen şimdi bunada kaçmak dersin speedy_girl Adlı Kullanıcıdan Alıntı: ÇoK RaHaTSın ßeLLi yeNeMuKo şüphen varsa gelip görebilirsin aynur speedy_girl Adlı Kullanıcıdan Alıntı: uÄžRa$ım YoK öLDürMeK Gißi HeLeKi ßöLeSi ßir ceVHeRi neyseki farkındasın hala bendeki cevherin
06-18-2008, Saat: 06:13 PM <
canat Adlı Kullanıcıdan Alıntı:neyseki farkındasın hala bendeki cevherin Taßii i$LeNeCeK CevHer |
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|