Abi Mannag Bişi Olmuş şu Ya Ben Bi Tek Onu Yapmasini Bilmiyorum
Garip Sohbetler
|
lorient_19 Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Tamam Sefa Afiyet Olsun Kardeşim şurdan Tuzu Uzatirmisn Canat Sen Ne Yiyion Tostami Mahkum Kaldin YoksaSANA DA AFİYETT OLSUNN CANAT ABİMM ÇİÄž KÖFTE YAPMIŞŞ NE TOSTUUU
valla karışık atıştırıyorum bi ondan bi ondan
şu suyu uzatsanıza yandım çok acılı olmuş
02-03-2007, Saat: 01:51 PM <
Nebilim Bi An Ses çikmayinca Sandim Tost Yiyo Ama Mannağ Bi çigköfte Olmuş Ya Ellerine Sağlik Walla Ben Bu Akşam çig Köfte Aldiricam Babama Gerçi O Yapsa Daha Iyi Olur Ama Babam Annemle Yemege çikacaklar Affettirdi Kendini
02-03-2007, Saat: 01:54 PM <
Sefa Su Senini Yaninda Bi Suyu Uzat Be Agzim Yandi Ya Desene Be Kardeşim Fazla Acili Yapma Diye Kandirdin Bizi Sefa Tatlicadi Bulaşigi Görunce Kaçti Gitti Gördünmü
lorient_19 Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Nebilim Bi An Ses çikmayinca Sandim Tost Yiyo Ama Mannağ Bi çigköfte Olmuş Ya Ellerine Sağlik Walla Ben Bu Akşam çig Köfte Aldiricam Babama Gerçi O Yapsa Daha Iyi Olur Ama Babam Annemle Yemege çikacaklar Affettirdi KendiniBABAN ADINA SEVİNDİMM BANA BİRAS MÜSADE HEMEN DÖNECEM SİZEEEE lorient_19 Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Nebilim Bi An Ses çikmayinca Sandim Tost Yiyo Ama Mannağ Bi çigköfte Olmuş Ya Ellerine Sağlik Walla Ben Bu Akşam çig Köfte Aldiricam Babama Gerçi O Yapsa Daha Iyi Olur Ama Babam Annemle Yemege çikacaklar Affettirdi Kendini iyi iyi güsel affettirdi demek
02-03-2007, Saat: 02:10 PM <
Arkadaslarrr hangı parfumu kullandıgınızı yaarsanız tam sper olacak
Özellıkle kısların ılgısını beklıyorum (SÜSLÜ ŞEYLER):hihi :hihi
02-03-2007, Saat: 02:11 PM <
|
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|
Konuyu Okuyanlar: 69 Ziyaretçi