Alıntı:bakin Ben Geldim Eee Nasilsiniz
[COLOR="Black"]kötüde olsa iyi...
akşam olsada işe gitsem...[/COLOR]
Gündüzcüler Bölümü
|
Alıntı:bakin Ben Geldim Eee Nasilsiniz [COLOR="Black"]kötüde olsa iyi... akşam olsada işe gitsem...[/COLOR]
şimdiden git almıyorlarmı işyerine fazla mesai yapmış olursun
ahahah bende idare ediyorum valla keyif felan
biraz gün sıkıcı gibi ama Alıntı:şimdiden git almıyorlarmı işyerine fazla mesai yapmış olursun [COLOR="Black"]alırlarda güzel sekreter akşam geliyor işe... ercan abi sende az çakal deyilsin, buluşmada kızlara az asılmıyordun deniz hiç sana asılan bi erkek oldumu[/COLOR]
evet
hemde ikikere birinde kardeşim vardı o verdi zaten cevabı birindede okuldayken çocuğun yanığı mahfolmuştu zavallı Alıntı:evet ama kardeşimde vardı yanımda sağolsun korudu beni [COLOR="Black"]bana hiç bi kız asılmadı şimdiye kadar... ama bitanesine önce ben asıldım, sonrada kızın hoşunamı gitti ne oda bana asıldı iyimi[/COLOR] Qetesh Adlı Kullanıcıdan Alıntı:alırlarda güzel sekreter akşam geliyor işe... kızmı ne kızı asılmak mı ne asılması bunlar tamamen asılsız ve basının uydurması hım adem bu arada sen bu sekreterden mi hoşlanıyorsun be yoksa geçen gün açtığın bir konuda sordum da kim olaki diye he konuş bakalım şimdi canat Adlı Kullanıcıdan Alıntı:kızmı ne kızı asılmak mı ne asılması bunlar tamamen asılsız ve basının uydurması [COLOR="Black"]yok abi yaw ne sekreteri ama güzel kız allahı var... neyse ben çıkıyom keyfim düzelmedi... hadi kendinize iyi bakın...[/COLOR] |
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|
Konu ile Alakalı Benzer Konular | |||||
Konular | Yazar | Yorumlar | Okunma | Son Yorum | |
Gececiler Bölümü | Leader | 4,225 | 96,375 |
05-07-2021, Saat: 11:56 PM Son Yorum: badelie |