€zBeRimSin Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Harika Olmuş Tek KelimeyLe Süpersin var ya![]()
![]()
Çok Güldüm
![Big Grin Big Grin](https://duygusuz.com/images/smilies/biggrin.png)
Teşekkür Ederim Sizin Düğünüde Yaparıs İnş.
![Big Grin Big Grin](https://duygusuz.com/images/smilies/biggrin.png)
Garip Sohbetler
|
€zBeRimSin Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Harika Olmuş Tek KelimeyLe Süpersin var ya Çok Güldüm ![]() Teşekkür Ederim Sizin Düğünüde Yaparıs İnş. ![]()
bu muhabbet beni asar ben forumdayım biş iolursa
![]() YaGMuR YüRekL! Adlı Kullanıcıdan Alıntı:InsaLLah hersey düzeLecek Sefa...HOOŞ GELDİNN BAHTINURR. İNŞŞŞ DÜZELİRR YAAA YARIM SAATTE Bİ MSJ YAZMAKTAN BIKTIMM YAAA BU ARADA NASILSINN
02-04-2007, Saat: 09:16 PM <
Mert : Durunnnn Durunnnnnn
Bütün Forum : Noluyooo yaaaaa
![]() ![]() ![]() Mert : Şaka Yaptım devam Edin
![]() :yikildim::yikildim:
Mert : Abicim git başka bi masaya yazıl, o kız benimdir benim kalacak o kadar.. Aha şimdi de dansa kaldırıyorum.. gör.. ![]() ![]() ![]() Esra : Ahh ahh şu gitar çalan yok mu, aşığım ona ben yaa..
Mert : biliyomusunuz hmm şeyy ben de gitar çalabiliom..
Esra : sahi mi… Ama senin küpen yok..
Mert :
sen üzülme ben deldirip gelcem şimdi, olurmu? ![]() :yikildim::yikildim: Bu düğün önceden yayınLandı kıyıLamaz bu nikah ![]() ![]() SaLon kilit!!! :yikildim::yikildim:
02-04-2007, Saat: 09:19 PM <
YaGMuR YüRekL! Adlı Kullanıcıdan Alıntı: harbiden mii kıssss :$:$
Bende Merak Ediyordum ne Zaman kıyılamaz Diyecekler Diye...
![]() Ama Her Engele Rağmen Bu Nikah Kıyılacak İnşaLLah... ![]()
02-04-2007, Saat: 09:24 PM <
>As!_M€L€q<' Adlı Kullanıcıdan Alıntı:ayyyyy Harikaaa Oolmussss Süpersinn Emrehannnn Daha Nediimmm Sana Koptummm..... evet bebeim evet canımın içi :k: çoğu olacak olan şeyler... ![]() allaaaaaaaaaaaaaaaaaaaahhhh beee seviyorum uleeen ![]() CariSmaBoY Adlı Kullanıcıdan Alıntı:evet bebeim evet canımın içi :k: çoğu olacak olan şeyler... Eminimki Sizi Gören Herkes Örnek AlıyorKeşke Bende Siz Olsam Diyor İnsana Aşkı Sevdiriyorsunuz... Tebrik Ederim ![]() |
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|