:: Duygusuz.com - Dostluk ve Arkadaşlık Sitesi
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Canı Sıkılanlar
AfrâsyâB
cacık sürün bari beee
Ara
Aşksı@z
beautiful_matrax Adlı Kullanıcıdan Alıntı:allah bozmasın aman iyi olda senı bu kadar iyi yapan ne boyle...Big Grin
Bu gün vazgeçilmezimle konuştum desemBig GrinBig GrinBig Grinyeterli sanırım
Ara
beautiful_matrax
Aşksız Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Bu gün vazgeçilmezimle konuştum desemBig GrinBig GrinBig Grinyeterli sanırım

ewet yeterli allah ayırmasın inşallah sureklı konuşursunuz ne dıyeyım......Big Grin
Aşksı@z
beautiful_matrax Adlı Kullanıcıdan Alıntı:ewet yeterli allah ayırmasın inşallah sureklı konuşursunuz ne dıyeyım......Big Grin

Teşekkür ederim güzel dileğin için senide Allah ayırmasınBig Grin
Ara
beautiful_matrax
Aşksız Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Teşekkür ederim güzel dileğin için senide Allah ayırmasınBig Grin

tesekkürler aşksız sagol...Big Grin
Aşksı@z
Canın sıkkındı. sanırım biraz düzelmiştir ne dersinBig GrinBig Grin
Ara
beautiful_matrax
Aşksız Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Canın sıkkındı. sanırım biraz düzelmiştir ne dersinBig GrinBig Grin

benım mı sıkkındı.....
Aşksı@z
Yok benimBig GrinBig Grin tabiki senin sıkkındı.seni mutlu eden bişi oldu kesin unuttun tabiBig GrinBig Grin
Ara
beautiful_matrax
Aşksız Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Yok benimBig GrinBig Grin tabiki senin sıkkındı.seni mutlu eden bişi oldu kesin unuttun tabiBig GrinBig Grin

ewet sıkkındı doğru haklısın unuttum ama şimdi çok iyiyimonun için unutmusumdur kesınBig Grin
Aşksı@z
beautiful_matrax Adlı Kullanıcıdan Alıntı:ewet sıkkındı doğru haklısın unuttum ama şimdi çok iyiyimonun için unutmusumdur kesınBig Grin

bak ben unutmamışım gördünmüBig GrinBig Grinsenin canın sıkkın falan olmasınBig GrinBig Grin misafirliğe gelecem ona göre
Ara

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: 363 Ziyaretçi
  Tarih: 11-24-2024, 07:16 PM