En uyuyacak olan ben Özgürcüm yemeğin hazır
Forumun en leri
|
Qetesh Adlı Kullanıcıdan Alıntı:En ruhsuz kıymık En Internetsiz Kalan ben Sans eseri baskasinin sinyalini kullaniyorum :bounce:
En şıpsevdi antisos mu sevmek suçsa ben suçluyum ulan sevmek suçsa suçluyum
İnsanlık gereği seveceksin zaten sevmessen problem var Öte yandan ters yönden motive olayına hiç girmiyorum çıkamayız işin içinden En çok ..............yi seven benim คภtเร๏ร Adlı Kullanıcıdan Alıntı:En şıpsevdi antisos mu sevmek suçsa ben suçluyum ulan sevmek suçsa suçluyum Bu senin suçun değil Mustafam. Şıpsevdi olabilirsin ama bi kişiyi seversende başkasını gözün görmez. Ben bunu biliyorum. Qetesh Adlı Kullanıcıdan Alıntı:En hırsız üstteki. Degilim Internetciye haber verdim onlarin sorunu.. Ben Vazifemi yapmis bulunmaktayiimm En Duygusuzla hasret gideren ben Qetesh Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Bu senin suçun değil Mustafam. Şıpsevdi olabilirsin ama bi kişiyi seversende başkasını gözün görmez. Ben bunu biliyorum. Ömür bitane bi bi birinin nazında kalırsan diğerlerini kaçırırsın.. mantık bu ki hani naz çektin o kadar başarılı oldun olduktan sonra hiçbir anlamı kalmaz o işin bilimsel olarak kanıtlanmış bişi bu .. bişi olmadan önce o kadar çok ısrarlı şekilde bi ömrünü harcıcak kadar gözünde büyütürsen örneğin o senin olunca napcam ben bunla dersn
dip not vermeden geçemicem
seveceksen herkesi sev görüceksen dokunucaksan birine dokun ! işte en babasos söz bu |
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|
Konu ile Alakalı Benzer Konular | |||||
Konular | Yazar | Yorumlar | Okunma | Son Yorum | |
?nl?leri yak??t?ral?m evlendirelim | Rüya Güzeli | 1 | 640 |
04-06-2022, Saat: 12:44 PM Son Yorum: wildfang |
|
Üstteki Sen bu Forumun ?? | _AL0n3_ | 182 | 8,086 |
02-25-2014, Saat: 10:27 AM Son Yorum: Xesar |
|
Forumun olmazsa olmazları | dj_FoRzA | 239 | 8,135 |
03-13-2012, Saat: 06:32 AM Son Yorum: Av.bey |