Günaydın arkadaşlar gününüz güzel işleriniz kolay kalbinizden sevgi Aşk cebinizdende paranız eksik olmasın
Canı Sıkılanlar
|
Günaydın Aşksız iyi dileklerin içinde ayrıca teşekkürler. Hem bugunkü hemde dünkü düşüncelerin içinde teşekkür ederim .... Baya baya teşekkür ederim yani hem sana hem speedye
canat Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Günaydın Aşksız iyi dileklerin içinde ayrıca teşekkürler. Hem bugunkü hemde dünkü düşüncelerin içinde teşekkür ederim .... Baya baya teşekkür ederim yani hem sana hem speedye Sevgili arkadaşım ben tanıdığım kadarıyla ifade etmeye çalıştım. öyle olmasaydın asla öyle söylemezdim ben seni öyle tanıdım öylede tanımak istiyorum. böyle devam ne dersin canat. Günaydın Speedy hoş geldin sende. Aşksız Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Sevgili arkadaşım ben tanıdığım kadarıyla ifade etmeye çalıştım. öyle olmasaydın asla öyle söylemezdim ben seni öyle tanıdım öylede tanımak istiyorum. aynen böyle devam yapımızda bu normalde oldugumdan çokta farklı değilim burdsa normalde daha az konusurum hepsi buu Speedy dün dışarda işlerim vardı onun için buraya pek girme fırsatım olmadı. Akşama dogru işte bi ara oda çık kısa bakıp çıkabilidm sadece o kadar Özledin beni biliyorum ama olsun arada özlemek ii dir |
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|
Konuyu Okuyanlar: 577 Ziyaretçi