saolun yaw
nasıl getiriosam keyfinizi
nasıl getiriosam keyfinizi
Forumda onu görünce neşem yerine geliyor.
|
çok zor bi soru benim için
cvplamak çok zor gerçekten.. ama genede sayım.. pckom abisinin herşeyi sevdicegi neşeşi sibelim janım benim ya ben böle bir kalp görmedim görememde bitanem benim canatıım janım kardeşim kankam arkadaşım onun için sölencek çok şeyvar ademim formun aslanıdırr janım kardeşim inşallah askerligini çok güsel yapar tanjum çok süperdir benim kardeşim çokta utangaçtır tam aşk adamıdır esrajım bukısı çok seviyorum çok akıllıdır bitanedir esrajım serserim janım kardeşim bu aralar görüşemiyoruz galiba ben ihmal ettim biras kardeşimi karakartalım benim melekim ilk göz agrılrımdanır janım kardeşim bu ara görmez oldummm azizim janım kardeşim çok yardımseverdir en sevdigimiz modumuzdur bizamanlar vardı zenabim hala kalbimdedir.. yargıç tam bi ekoldür karizmadır muhabetti 5 5 dirr kardeşiminnn rapunjel abisinin gülü bitanesi.... sudenaz can bu kıs can birazda musur seco çok saglamdır bizim seco nergizim bu aralar görüşemiyoruzz yarışmayı kasandı kaybolduu kıs nerdeysen çık meyadana özledik valla tatlı bela onuda görmes oldum unutanlardan amylle leylacım bitanedir ya biras dertli ama aşıcaz inşallah serhatım süper bi kardeşimdirr valla çok severim serhatım çok mütavazidirr eroş aşkı ondan ögrensin diedora kimsenim etlisine karışmaz kendi halinde neşeli ve cana yakındır kardeşim benim ya aslıcım nerdedeir bu kıs bilmiyom abim derdi ama bırakıp gitti ezgicim vardır oda çok tatlıdırrr çilekim ati abisinin çileki ooo janım benim kocaman yüregi vardır haaa sevda yürekli o bizim nurumuzz formun abidesidirrr benden şimdilik bu kadar unttuklaım varsa affetsinler ben duygusuzdaki herkesi görünce neşeleniyorum duygusuz başlıca bizim neşemiz zaten umuyorumki herkes benimle aynı kanıdadırr herkese sevgiler....
blue_belial
09-14-2007, Saat: 11:20 PM <
YARGIC
Forumda pek gormuyom ama, msnde gorunce nesem yerıne gelıyo + on nmara muhabbet dönüyo |
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|
Konu ile Alakalı Benzer Konular | |||||
Konular | Yazar | Yorumlar | Okunma | Son Yorum | |
Üsttekinin yerine geçseydiniz ne yapardınız? | PrinceSs | 17 | 1,356 |
04-12-2022, Saat: 01:32 AM Son Yorum: wildfang |
|
Aşkım yerine Ne kullanırsınız ? | lover | 47 | 2,757 |
04-07-2022, Saat: 07:22 PM Son Yorum: wildfang |
|
elinde üç gül olsaydı forumda kime verirdinn..... | GCLRNFNS | 1,170 | 21,980 |
11-04-2015, Saat: 10:27 AM Son Yorum: acemhe |