:: Duygusuz.com - Dostluk ve Arkadaşlık Sitesi
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
sevgilisizler buraya
Pessimist
|v|_U_S_T_! Adlı Kullanıcıdan Alıntı:jnm eti senin kemigi benim fatihin ona göre Big Grin :yikildim:

sizde buldunuz mazlumu kullanıyonuzBig Grin
EyLuLce
|v|_U_S_T_! Adlı Kullanıcıdan Alıntı:valla ortagıma sormam lazım Big Grin eylülce ne yapalım jnm işci lazımmı ?:yikildim:
valla canım lazım değil ama sana bırakıyommm:yikildim:
Ara
TAT_LI CA_DI
Bende Istiyorummmmmmmmmmmm Butlu Tarafindan Ama
Ara
|v|_U_S_T_!
TAT_LI CA_DI Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Sikayetim Cook Saymakla Bitmes Musteriyi Kapmasini Bilmiyosunuz Bi Kere Serviss Agirrr Musteri Haklari 1) Musteri Her Zaman Haklidir 2)musterinin Haksiz Oldugu Durumlarda 1. Maddde Gecerlidir

bizde öle deildir bizde biz işimizi iyi yaptıgımıza inandıgımız sürece sikayet kabul etmiyoruz bu arada sanalda bizden iyi servisci varsa gösterin lğtfen :yikildim:
Ara
TAT_LI CA_DI
Valla Ben Bi Sizi Biliyoummm
Ara
Pessimist
TAT_LI CA_DI Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Bende Istiyorummmmmmmmmmmm Butlu Tarafindan Ama

midenize otururum sonraBig Grin zaten sismanda deilimki hepinize yetimBig Grin
EyLuLce
|v|_U_S_T_! Adlı Kullanıcıdan Alıntı:jnm eti senin kemigi benim fatihin ona göre Big Grin :yikildim:
ama et yemem bidenemm
Ara
Pessimist
yırttık mı neBig Grin
|v|_U_S_T_!
EyLuLce Adlı Kullanıcıdan Alıntı:valla canım lazım değil ama sana bırakıyommm:yikildim:

valla jnm senin işlerii alsın yavas yavas sende kasaya otur artık patronluk yap yanii nereye kadar calıscaz demi :yikildim: okse alıom işe hem tatlı kızdır müsteri toplarBig Grin
Ara
TAT_LI CA_DI
Ee HeraldeeeeeeeeeSmile Saol Hayatimm
Ara

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  Sizi en ?ok ne korkutur?Korkular?n?z? buraya yaz?n.. speedy_girl 28 1,881 04-02-2022, Saat: 04:53 AM
Son Yorum: wildfang
  Arkadaslar Hepinizi Cok Seviyorum Ama Buraya Kadarmis Elvedaa... BiRiciGim 50 2,309 12-22-2007, Saat: 06:03 PM
Son Yorum: BiRiciGim
  AŞKIN ı itraf etmek isteyenler buraya buyrun :D:D SssHave_sdo 5 761 09-03-2007, Saat: 03:55 PM
Son Yorum: Melek06

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: 5 Ziyaretçi
  Tarih: 11-14-2024, 08:21 PM