aMyLee Adlı Kullanıcıdan Alıntı:sen kimi seviyon sanada alak birini ??? :yikildim: :yikildim: :yikildim: :yikildim: :yikildim:
evet abii bizde gelinde var verelim birini sana esrayı ayarlıyımmı
08 haziran 2007 bennnn....
|
aMyLee Adlı Kullanıcıdan Alıntı:sen kimi seviyon sanada alak birini ??? :yikildim: :yikildim: :yikildim: :yikildim: :yikildim: evet abii bizde gelinde var verelim birini sana esrayı ayarlıyımmı PeTeTonG Adlı Kullanıcıdan Alıntı:yaa nooluyo ne zaman aldınız verdiniz:yikildim: :yikildim: kıs tarafı yoq erkek tarafı varr :yikildim: :yikildim: :yikildim: o nu bırak bide nazz yapıolar zorla aldım muratı saten yakında babasınıda alcam::yikildim: :yikildim: :yikildim: PeTeTonG Adlı Kullanıcıdan Alıntı:yaa nooluyo ne zaman aldınız verdiniz:yikildim: :yikildim: yaa abi burda kız tarafı amylee o benden muratı alıyo caktınmı köfteyi
gençler harbiden özürdileyerek çıkmak zorunda kalıyorum aile baskısı öne çıktı gider yapıyorlar bana en iisi ufaktan Yolspor yapayım ben
ama gorusucez yani mrk etmeyin hadi ikinizde kib aMyLee Adlı Kullanıcıdan Alıntı:kıs tarafı yoq erkek tarafı varr :yikildim: :yikildim: :yikildim: olumuz muratın üstüne verirken bi tabela ascazz aynen şöle''üzerine kuma getirmek yasaqq..'' PeTeTonG Adlı Kullanıcıdan Alıntı:gençler harbiden özürdileyerek çıkmak zorunda kalıyorum aile baskısı öne çıktı gider yapıyorlar bana en iisi ufaktan Yolspor yapayım ben güle gülee sağlıcakla kall first Adlı Kullanıcıdan Alıntı:olumuz muratın üstüne verirken bi tabela ascazz aynen şöle''üzerine kuma getirmek yasaqq..'' koptum bn burda : yerlere yıkıldım :yikildim: :yikildim: :yikildim: :yikildim: :yikildim: first Adlı Kullanıcıdan Alıntı:ee amaa yasaqqq nie kopuyonqii tmm :$ kopmaktan vazgeçtim ee ne yascamki bn şimdi ???? |
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|
Konu ile Alakalı Benzer Konular | |||||
Konular | Yazar | Yorumlar | Okunma | Son Yorum | |
ve bennnn | mavi ay | 50 | 3,125 |
05-15-2010, Saat: 12:29 PM Son Yorum: mavi ay |
|
emmioğlum and bennnn | (''MELTEMİM'') | 85 | 2,810 |
08-19-2008, Saat: 06:30 AM Son Yorum: (''MELTEMİM'') |
|
sıkıldınız belki ama yine bennnn | (''MELTEMİM'') | 19 | 975 |
06-26-2008, Saat: 12:57 AM Son Yorum: (''MELTEMİM'') |