adyge55 Adlı Kullanıcıdan Alıntı:ne kötüki benim hayatım hep hızlı yaşamakla geçti yavaş benim lugatımda yok artık şansına bahtına dua ethımm ben dualara başlayayım o zmn dimi
Her telden ordan burdan
|
10-08-2007, Saat: 05:45 PM <
Esra-ışık Adlı Kullanıcıdan Alıntı:hımm ben dualara başlayayım o zmn dimi bencede vakit kaybetme daha duruyormusun sen ederken benim içinde biraz dua et bari sevaptır hem bu gece kadir gecesi neyse ben çıkıyorum iftar vakti yaklaştı daha eve gidecem anca yetişirim herkese hayırlı iftarlar hayırlı kandiller sevgiler saygılar
10-08-2007, Saat: 05:52 PM <
adyge55 Adlı Kullanıcıdan Alıntı:bencede vakit kaybetme daha duruyormusun sen ederken benim içinde biraz dua et bari sevaptır hem bu gece kadir gecesitabiki dua ederim senin de kandilin mübarek olsun iyi akşamlar saygılar sevgiler bizden Esra-ışık Adlı Kullanıcıdan Alıntı: tabiki dua ederim senin de kandilin mübarek olsun iyi akşamlar saygılar sevgiler bizden çok naziksiniz tşk ederim bende sizin için dua edicem bu akşam tekrar ii akşamlar hayırlı kandiller saygılar sevgiler bende buna itiraz istemem
10-08-2007, Saat: 05:58 PM <
adyge55 Adlı Kullanıcıdan Alıntı:çok naziksiniz tşk ederim bende sizin için dua edicem bu akşam tekrar ii akşamlar hayırlı kandiller saygılar sevgiler bende buna itiraz istememsizde çok naziksiniz tşk ederim sana da hayırlı akşamlar hayırlı kandiller tekrar ben de çıkıyom |
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|
Konuyu Okuyanlar: 6 Ziyaretçi